Buspalatset Bollnäs

Gud vilket liv..
det var som att komma in i ett kaos. Men när man suttit där vi ett bord (som alla vi vuxna gör) ett tag så vänjer man sig. Stället är ju kanon för oss som har barn omkring oss. Det är ju inte direkt så att man vilar huvudet men du får ändå lite ro att veta att barnen får leka loss och ha riktigt skoj ett tag.


De vuxna kan också vara med och leka!

Jag tycker dock att det är lite underligt planerat. Det finns en studdsmatta längst upp i hörnet och för att komma dit läre du hitta dig fram genom hela leklaburinten. Det är ganska ofta man gör sig illa på en studdsmatta så en repstege eller liknande skulle vara kanon så att ialafall föräldrar kan klättra upp och hämta sina barn om de gör sig illa. Dock var det endast ett olycksfall idag och han fick något i huvudet så det bokstavligtalat rann blog nerför hans ansikte.

Lite bilder på själva leklandet!
Till höger på denna bild ser ni var studdsmattan är och det är inte bra helt enkelt. Nils ligger i den gula tunneln på denna bild, man ser hans ben..
Fiket! Det vara helt ok, finnas chokladboll, festis, dricka, saft, lite kakor, glass, varma chips & korv. Lite dyrare än en mack i prisnivå.

Pris att gå in på stället är 70 kr för en 2 åring och 100 kr för en 6 åring. Det tycker jag personligen är dyrt bara för att gå in och leka. Men syrran tyckte det var lite dyrare än de andra lekland de varit på men ändå helt ok.

Viddes favorit var
Han fattar inte min poängsättning på en skala från 1-5 så han tycker bara att stället var kul och ger det .

Nils älskar hela stället!
Han ger det först 3 av 5 poäng men ändrar sig sedan till 5 av 5. Så kul var det. Om han ska jämföra med det leklandet i Stockholm och Huddik så tycker han att
Stockholm är bäst!
Huddik näst bäst.
Bollnäs efter dom.. vilket blir sist av de han varit på. Men det kanske ändras framöver.
Han saknar en brant rutchkana!!! Det vill han framföra!!

Syrran berättar att i Stockholm åker mammorna till leklandet och släpper ut barnen och sätter sig sedan framför sig dator och jobbar i 3 timmar medans barnen leker av sig allt bus.. det är ju en kanon idé i Stockholm! I Bollnäs skulle alla kolla snett för här fikar alla istället.

Jag ger stället en 3 av 5. Det som drar ner poängen är att det är dyrt och att det inte finns någon kort väg till studdsmattan + att kön till kiosken är lång och det går verkligen super segt, vilket aldrig är bra men speciellt inte när alla har otåliga barn som vill ha och vill ha..
Det som är bra är att det finns massor med skoj att utforska för barnen, det är super fräscht och rent, de har ljudplattor i taket så att ljudet ska dämpas, de har fina bord och ok stolar, det är färgglatt, det är fina målningar på väggarna och det är väldigt socialt ställe att vistas på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0