Drrrr drrr drrrr drrrr

Så låter det i min lägenhet just nu och ska tydligen göra det i 2-3 veckor. De borrar något i källaren. Gud vad snurrig och störd man blir.
 
De ringde från Akademic work idag & sa att jag inte fick jobbet som it support. Jag kände att jag redan visste det. Tjejen jag pratade med sa att de missuppfattat kunden och att ingen gått vidare och fått jobbet. Vilket betyder att min bror inte heller fick jobbet och det tycker jag är trist. Men nu vet ni iallafall .
 
Jag har beställt en ny datasladd idag, fy fan va dyrt 500 kronor! mådde lite dåligt men vafan jag kan ju inte ha en data liggande i lådan bara för att jag inte tar mig råd att köpa en laddare. Jag fick ju 200 av Helena också så den kostade egentligen bara 300 kronor.. får tänka så.. Äsh eller så struntar jag i att tänka på den mer nu. Nu är det gjort!
 
Jag saknade datan idag, för då skulle jag kunna sitta på balkongen och skriva och blogga och söka jobb.
 
Undra om jag ska övertala Johanna att vara kattvakt i helgen när jag är i Stockholm?!.. då slipper dom ju vara själva så mycket. Mamma skulle sköta dom annars men det blir ju inte så mycket sällskap när ingen bor här. Tycker lite synd om dom då.


Idag har jag bytt hår produkt till Maria nila, får se hur denna kommer funka. Hitills har jag bara använt Tigi eftersom den luktar godare.. jag är en doft freak.

Om ni vill göra Visitkort klicka där..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0