Glad

Jag har haft funderingar på att lägga ner min andra blogg för att jag bloggar så mycket och eftersom de andra på den "portalen" inte bloggar lika ofta är det typ bara mina inlägg..+ att jag inte får lika mycket respons så tänkte jag att de nog var trötta på mig

Jag skrev ut


En öppen fråga..

Vill ni att jag ska sluta blogga här på Bollnäsbloggen?

Känns som att jag skriver massor massor och ibland inte så mycket vettigt och ni andra här, när ni väl skriver så är ni väldigt seriösa. Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig. Förut var det mycket mer aktivitet här på bloggen från alla håll.
 
Jag har ju min andra blogg också www.HannaKJonsson.blogg.se men jag brukar alltid tycka att era synpunkter är intressanta och några av er här är också lite äldre och har vettiga åsikter som jag gillar att få. Om man ser till de senaste 20 blogginläggen så är säkert 10 från mig.
 
Är det jobbigt att jag bloggar så mycket?
 
Som det är nu så skriver jag min blogg här och kopierar sedan inlägget till min "vanliga" blogg. Men sen mobilbloggar jag ju till den också och så lägger jag upp Youtube klipp, så den är ju lite annorlunda. Men jag kanske borde blogga där och skriva här när det är något som bara gäller Bollnäs? Men det är väll också trist..
 
Jag tror jag bloggat typ lika mycket hela tiden, lite mer nu de senaste veckorna kanske?! men alla ni underbara andra här har lågsäsong?
 
Anledningen till att jag har denna fråga är att jag inte får några frågor, kommentarer eller åsikter längre. Jag kanske är för krävande?! Det kan nog isåfall bero på min andra blogg där folk tycker och tänker och gnäller och skäller.. Tycker det är mycket lättare att förstå än den tysthet som är här.. Jag ser ju på räknaren att folk har läst eller iallafall varit in på min Bollnäsblogg. Den står nu på 16689.
 
Så frågan är; Vill ni att jag slutar blogga här?
Jag kanske inte lyder er, men jag vill väldigt gärna veta vad ni tycker..


Kommentarerna blev:


boren50 skriver 2010-03-08 05:36:
Håller med de övriga! Fortsätt blogga!!
Jag förstår vad du menar...har haft mina funderingar många gånger att lägga ner min blogg här men har ändå fortsatt om än lite sporadiskt nu för tiden....
Kramen!
Ragnvi

 
WellSale skriver 2010-03-07 23:43:
Instämmer med alla, ingen skall rädas att blogga bara för uteblivna kommentarer, inte minst som mindre företag får man vara beredd på att inte få gensvar för allt, den som inte vågar, vinner sällan något.


Bengan skriver 2010-03-07 22:14:
Fortsätt råblogga du Hanna!! Jag liksom många fler läser mycket, men kanske inte är så duktiga/villiga att kommentera allt, i mitt fall kan det även bestå av okunskap i många bloggar, då väljer jag helst att låta bli att kommentera så inte min IQ kommer fram i dagen!


Mira skriver 2010-03-07 22:05:
Läser ofta din blogg - gillar den. Ska testa vitchokladkakan nästa gång jag bakar - tack för tipset!

 
Anna-Lena Johansson, Söderhamn skriver 2010-03-07 18:57:
Sållar mej till skaran som läser ALLT på bollnäsbloggen. det är ett trevligt forum ni ska vara glad över.

 
Stina skriver 2010-03-07 18:20:
NEJJJJJJJJJJ sluta inte att blogga, det är kul att läsa din blogg. Själv är jag inte så duktig på att skriva men läser det mesta. Förresten vadå bara Bollnäs nej men det lilla jag skriver är ju från Vilhelmina.
kram


Andens skriver 2010-03-07 18:10:
Hej Hanna!!
Din blogg är faktiskt en av de bloggar som jag tycker allra bäst om, den är din personliga och du uttrycker dina tankar och åsikter och berättar vad du varit med om. Det är alltid roligt att läsa, och jag blir glad av att läsa dem.


Nej, det är inte jobbigt att du bloggar mycket, det tycker jag är jättebra!!! Jag läser dem alla och skulle inget hellre vilja än att kommentera de flesta av dem bara för att det är så kul att du skriver och att du skriver så bra. Fick jag för dig så skulle jag göra det!!

Att det är dålig aktivitet här vet jag inte vad det beror på men det går i vågor. Jag är in här så ofta som möjligt och kommenterar alla underbara bloggar som skrivs, och jag bloggar ibland också, så med det tycker jag att jag drar mitt strå till stacken här på Bollnäsbloggen. För som du själv skriver så vill man ha bekräftelse på vad man skriver, får man inte det så slutar man.... Åh det vill inte jag att nån skal göra, utan jag vill ha aktivitet, även om den är låg....

Så snälla Hanna, jag vill att du fortsätter blogga för oss!!!

Kramar!!


Lars skriver 2010-03-07 17:56:
Fortsätt skriva! Jag läser men kommenterar inte.


zigge skriver 2010-03-07 17:40:
Nej blogga på du bara! Inga problem. Det är väl upp till en själv, om man vill vara allvarlig eller blogga om sånt man tycker är roligt, eller vad man nu vill skriva om. Och hur mycket man väljer att blogga.


Belgo skriver 2010-03-07 16:44:
NEJ fortsätt blogga här med - kan inte se att det bara ska beröra Bollnäs. Tycker det är lite dålig action här men är ju inte alltför aktiv själv pga att det är så mkt annat osv...
Fortsätt Hanna!


Så nu är jag glad, jätteglad faktiskt! Detta blev som ett bevis att det faktiskt är riktiga människor in på bloggen och inte bara siffror. Jag kräver absolut inte kommentarer och så men förut var de väldigt på hugget och ifrågasättande och en dag dog bara all aktivitet.. så då tänkte jag att nu är jag kanske ointressant för Bollnäsborna och övriga som läser där..


Kommentarer
Postat av: Andreas Lundqvist - Bollnäsbloggen

Hej Hanna!!



Vi alla läser dina bloggar därför att de faktiskt intresserar oss!!! Åh nej du passar perfekt på Bollnäsbloggen!!!!



Skriv så det glöder Hanna!!! Vi gillar dina bloggar mer än du anar!!!

2010-03-08 @ 16:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0