Korkad

Alltså jag har ju en plan att bli rik. Men alla smarta tips som jag får på internet gör mig bara mer fattig then ever. Blir så sur på mig själv att jag går på alla möjliga skumma grejjer.. Idag spelade jag bort 500 kronor på Poker. Hur jävla smart var det? inte alls jag är så korkad! Det stod på informations sidan att "Du kan inte förlora".
 
Hur fan kan jag har blitt såhär efter att ha varit så otroligt duktig med pengar sedan jag var liten liten.
 
Okej jag erkänner för er idag därför att jag har en liten klump i magen som säger "Gud så korkad du är, tänk va mycke skoj du kunde haft för 500 kronor" Måste få bort den. Gjort är gjort liksom.
Men om någon skulle berättat att de satsat 500 kronor på Poker Roulette för att man inte kan förlora så skulle jag ha skrattat dom rakt i ansiktet.. & så går jag och gör det själv. Ni får gärna skälla och banna mig, så jag inte går och gör det igen.. var så nära nyss.. för då skulle jag tjäna tillbaka pengarna jag förlorat.
 
Det sjuka är att det är ett superbra system man har och om man gör som de säger så vinner man hela tiden, men jag tror jag kan bättre och faller ur ledet. Jag tjänade 700 kronor idag innan jag förlora alla 1200 kronorna.. haha.. satan vad onödigt!
 
Jag kom ialafall vidare på det där jobbet som dom ringde och intervjua om så på fredag far jag till Söderhamn på Intervju klockan kvart i 2, håll tummarna för mig då. Eller inte, vet inte om jag vill ha jobbet ännu.. min bror ska också på intervju där klockan 1.

Går lite bättre för katterna nu iallafall.. Putte får hålla sig på avstånd från oss andra.

Kommentarer
Postat av: Marion

VAD FÖR JOBB!? :D Tell me!

2010-03-10 @ 19:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0