Dagens citat

"Allting jag verkligen tycker om är antingen omoraliskt, olagligt eller fettbildande"

Detta är ju ganska sant! och jag vill lägga till "Många jag verkligen tycker om är långt borta"

Den jag saknar mest just idag är Therese hon skulle lätt firat med mig att jag var klar med matten idag, det är inte alls roligt att hon finns 60 mil bort. Jag ska ta mitt pick och pack och åka och hälsa på henne snart.
På samma resa ska jag "svänga förbi" Katja uppe i Luleå såklart!

Mina fina Mina henne vill jag också hinna hälsa på, så det blir nog en trip ner till Malmö inom kort också. På vägen då kanske jag tittar förbi Göteborg och hälsar på Kristin.

& så Hanna varför bor du så långt bort? fast ändå är ju du den som typ bort närmast av alla som bor långt bort. I Stockholm finns det många fina vänner Linnea som jag verkligen skulle behöva idag, för jag känner mig lite galen och vill hitta på något bus och då är Linnea perfekt! & Malin, flytta hem igen!!

Jag har aldrig tyckt att mina vänner har flyttat härifrån som vissa av mina vänner upplevt det. Men nu just idag känner jag att jag mycket hellre bott i Stockholm. Några av dessa damer är mina bästa vänner och jag saknar dom massor!!

Jag har mina vänner här hemma också såklart men ingen passar mina behov för just idag, trist! Jag har vänner till olika ändamål, har ni de?
Ni vet, med vissa fikar man, med vissa går man, med vissa har man hemmakvällar utan att göra ett skvatt, med vissa festar man, med vissa pratar man mer med än med andra, med vissa åker man bil, med vissa äter man glass, med vissa solar man, med vissa reser man och med vissa gör man allt. Som med Therese, henne kan jag verkligen bara vara med, resa, äta, parta, slöa, gå, cykla, ligga på gräset, spela tennis och prata om allt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0