Det blir inte alltid som man tänkt sig

Allt gick på räls idag.. pyssel hemma(dock inte disken), köpte skor, hämta paket och sen cyklade jag med Baltazar så han skulle bli trött eftersom han fick stanna hemma när jag var till Linda. När jag cyklade kände jag mig jätteglad trots att det regnade och Baltazar blev både blöt och grusig och gräsig. Inget kunde krossa mitt underbara humör. Jag pratade med alla fyra personer vi mötte. Först sa vi "Hej" till en ensam gubbe som satt på en bänk, vi cyklar ju så sakta så jag måsta bara säga hej. Sen mötte vi ett super gulligt par ute vid Långnäsparken, han pratade om att han hade haft två underbara taxar som blev alldeles för bortskämda och att de till och med var i sängen, de tyckte Baltazar var så lydig och söt. Sen mötte jag en kvinna som pratade om att hon tidigare hade haft pudlar den sista som hette Linnea blev 11 år, de andra två 2 månader, 16år och 10 år. Hon var så gullig och sa att det är lättare att prata med hundar för dom förstår verkligen, mer än människor. Hon bad mig även "kontakta" henne om jag får höra om någon hund som behöver ett nytt hem, hon hade inte råd att köpa en för hon är pensionär. Det sjuka är att jag aldrig sett denna kvinna förut så det blir lite svårt att kontakta henne haha.. men gullig var hon. Så cyklade vi hem och så sprang jag ut till bilen, sen var jag ju också såklart eftersom jag stannat och pratat så länge. Då kommer "gubben på bänken" och han kommer inte riktigt framåt på cykeln, självfallet språkar jag lite med honom medans han får fart på cykeln.
Sen kommer jag till bilen och det har jag ju redan berättat om..

Det jag kan lägga till är att alla bilar blitt av med sina backspeglar här. Några bilar har till och med blitt av med hela den svarta grejen också.
Tydligen är det något gäng som polisen "känner till" vilket betyder att de inte gör ett smack för att stoppa. Det kommer att stå i Ljusnan imorgon och om du läser på ljusnan.se så står det tydligen där med. Skrämmande att det var sent igår natt de var här för jag var ju ute på en sjukt sen kvällstur igår typ vid halv 3 tror jag det va.

Men jag ska säga er att jag har inte tappat mitt humör trots detta för jag är nu glad igen. Känner mig glad i hela kroppen faktiskt. Kanske är det för att jag beställt lite för mycket kläder och skor idag?!.. Köpte två par skor på stan idag mé.. Ett par riktiga gåskor och ett par ballerinadojor råkade följa med också..

Nu ska jag sova! eller nej jag ska ju ut med Baltazar först, det är ett jäklarns elände att sjön svämmat över.. alla mina vägar försvinner ju då.. hoppas bilkrascharna är ute och sätter tillbaka alla speglar..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0