Godkväll

Dagens citat är lite intressant.

"Alla dessa dagar som kom och gick inte visste jag att det var livet."

Ibland känner jag att livet rinner mig ur händerna. Jag borde kanske göra något bättre, mer, vettigare med min tid, Mitt liv? Men hur lätt är det att finna detta bättre? Jag känner att jag inte hittar det hur jag än letar. Kanske är det mitt företag som ska vara pricken över i:et, grädden på moset, helt enkelt det bättre i mitt liv. Jag vet inte. Jag är nöjd med mitt liv, men ibland skulle jag så gärna vilja ha ett fast mål med mitt liv. Veta vad jag vill bli, plugga till eller bara veta helt 100% vart jag vill bo/leva. Men det kommer väll framöver kanske? Det är min inställning haha det är kanske därför jag inte kommer någon annanstarns? Men jag tror jag är nöjd med det ändå.

De "visa" säger att man hellre ska ångra det man gjorde än ångra det man inte gjort. Jag börjar bli osäker på just det. Jag brukar inte ångra saker överhuvudtaget.

Att plugga ger mig sjukt mycket! Jag känner mig väldigt nöjd med mig själv om jag verkligen tar mig tid och energi till att lära mig. Som imorse pluggade jag innan Johanna kom trots att jag missade lektionen, orkade mig inte upp, hade tagit fel på tiden trodde det var 8 men det var 9 så jag skulle lätt hunnit i tid. Men istället pluggade jag hemma och jag gjorde bra mycket. Ikväll har jag gjort klart kapitel 2, Geometri. Kapitel 1 gjorde jag klart i helgen så jag har varit mycket duktig dessa dagar. Nu är det bara 1 kapitel kvar.. kapitel 3, Funktioner det är sidan 73-137. Kapitel 4 har jag redan gjort:D!
Sen måste jag nog göra om kapitel 2 litegrann så att jag verkligen fattar allt..

Detta är min pluggmusik!!

Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

snart ska du få mer pluggmusik min vän =) vet du vad jag tror hanna? ja upplever det som att du är väldigt nöjd med ditt liv... men att det är andra (tex vänner) som stressar eller får dig att tro att man inte kan vara nöjd om man inte har ett superjobb/superutbildning/supersupersuper etc. jag tror på dig och jag vet att du kommer finna det du vill göra. jag tror dock att alla runtomkring dig gör så att du får alla dessa tankar och frågetecken. jag är glad för att du är nöjd med det du har... den dagen du hittar det rätta så vet jag att du kommer köra så de ryker =) kraaam

2010-05-03 @ 22:51:00
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Linda Larsson

rest supermycke... ska också stå med =)

2010-05-03 @ 22:51:45
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0