Vatten är dagens ord

Okej, imorse ösregnade det verkligen. Nyss när jag åkte hem från Växbo så såg jag hur det forsade fram vatten i Ljusnan när jag åkte i tvärapoliskurvan på Ren. När jag kom över Renbron såg jag hur vattnet rann över kanten där i mitten(okej, jag vet ju att det är några ikke Bollnäsbor som läser, ignorera bara detta). Så parkerade jag bilen och så hade jag massor med grejer att ta in så jag lämnade dom i bilen och tänkte att vi skulle gå kvällsrundan först. Vi gick ut mot Långnäs och det är verkligen jättemycket vatten i sjön nu. Jag kom ut till rakstäckan och där var hela gångvägen översvämmad. Smarta jag tänkte att jag kunde gena upp genom gräset så jag inte skulle bli blöt. Hah det gick ju bra, jag klev rakt ner i en vattengrop i foppadojjor. Vi vände och gick hem i plaskblöta skor. Ska ta ett kort imorgon, för detta lär ju vara jätte intressant för er som läser tycker jag:P haha..

Har inte hunnit klart med matten. Kört fast helt på ett tal IGEN! Alla har försökt lösa det mamma, pappa, Johan, Lars me flera. Haha ni ser ju hur många gånger jag kladdat över..


Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Ja de tycker ja också du skulle :) Men du får komma en anna´helg och mysa med oss =) bra att du suttit me matten.. du är duktig!!

2010-05-17 @ 10:01:51
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0