Woopidedo!

Kristin skickade nyss ett sms att hon kommer hem i helgen och vill hitta på något. Kul! Ibland kan ett sms göra såå mycket och detta gjorde verkligen det. Jag känner mig ihågkommen och blir glad av den känslan. Häromdagen fick jag ett sms från Katja "Nu är vi i Söderhamn igen" kul att hon bara far förbi.. Nä men jag blir alltid glad när det står Katja på telefonen, saknar henne massor!.. Känner mig verkligen uppskattad av mina vänner! Speciellt Sanna är urduktig på att säga snälla saker! Har pratat mycket med henne nu i dagarna och jag blir alltid så glad..

Nu har jag börjat ta nya tag i matten och om jag lyckas få G på detta prov så kommer 90% vara Mats förtjänst! Vilken jädra underbar lärare han är!

Grafiska regler och streck och diagram är inte min melodi direkt:(. Ni ser ju det ser ut som en "streckfisk" hahaha.. Jag kommer att vara ganska osocial till nästa fredag, det är då mina (ikke) kunskaper sätts på prov. Men jag ska ge det en chans iallafall. Tycker så synd om mina pluggkamrater, jag kommer till lektionen och bara sitter och suckar för att jag inte fattar något, känns som att jag har massor kvar att lära mig:(.. jisses!

Var och åt glass idag på Jontas, svindyrt!


Jag fick ett till väldigt uppskattat sms typ igår, det löd
"Tjena! Måste ses snart:) inga resplaner? Jag ska ta tag i mig själv och komma och hälsa på snart! Tänk att jag sätter mig hellre i en bil och åker till Bollnäs och umgås med dig än dom här i närheten...."

Shit nu börjar spöktimmen snart och jag måste ut med Ballen.. matte klockan 8 imårron också:(... tröttis!


Kommentarer
Postat av: Caspertine

Very nice site. Well laid out.

2011-01-02 @ 18:51:23
URL: http://caspertine.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0