Efter tio igen igen

Men hallå.. Ser ni på den kriminella snubben?

Han sitter än idag och rättfärdigar sina brott. Han gjorde ju "bara" en god gärning när han slog ner människor. Kanske han borde utbilda sig och hjälpa människor på andra sätt än att bli kriminell. Han bara hjälper ju kvinnor.
Han säger:
Man rånar inte andra kriminella!
Hon säger:
Vem ska man råna då? Vanliga oskyldiga?
Han säger:
Ja du fråga ju hur reglerna är..

Haha..
En annan sak:
Hon:
Trodde du att du var Gud då istället för en människa?
Han:
Ja jag var lite högre än alla.
Hon:
Jahaa
Han:
Ja men du vet det är ju knarket..
Hon:
Nää men...

Hon:
Men du som har så HIMLA mycket vapen varför använde du inte det i detta rån.
Han:
Nä jag kan få lika mycket pengar utan vapen.
Hon:
Ja men du skrämde ju ändå livet ur denna kvinna.
Han:
Nej hon tog inte skada, jag hotade ju nästan inte ens henne. Hon var så rar i rätten och krävde inte ens skadestånd. Hon tyckte jag hade behandlat henne väl. Jag berättade ju hur hon skulle lägga pengarna i en påse och linda en gummisnodd runt och sen gå till sin chef och säga att hon blitt rånad..
Hon:
Ja men du har väll ändå skadat massor med andra människor.
Han:
JA jo men dom förtjänade ju det.. Det var ju elaka människor!

En sista grej bara..
Han:
Jag måste bara fråga dig en sak.. När någon gör din dotter illa eller hotar att göra det vad gör du då?. Tar du saken i egna händer eller ringer du en torped?
Hon:
Öhh ja ett tredje alternativ kanske "Ringa polisen".


Han har skrivit en bok, jag skulle lätt vilja läsa den för att han verkar så otroligt korkad men jag skulle aldrig stödja honom med 100 kronor. Torpeden - en bok om Johan Darwich av Dick Sundevall
Handling:
Historien om Johan Zeke är historien om en torped, en hit man, och den värld en sådan lever i men det är samtidigt berättelsen om en vän som aldrig sviker och en älskad bror, morbror och farbror. Johan har begått i stort sett samtliga brott som finns i brottsbalken med undantag för sexualbrott och IT-brott. Han har gjort sig skyldig till grovt rån, stöld, grov misshandel, vapenbrott, narkotikabrott och mord. Johan är dömd för vad polisen beskriver som ett beställningsmord. Han åtalades även för mordet på Brödraskapets ledare, Danny Fitzpatrick. Åklagaren yrkade på livstid men Johan blev frikänd. Inom länskriminalen i Stockholm misstänker man honom för ytterligare 45 mord, däribland på Brödraskapets tidigare hit man, som man dock ännu inte hittat liket efter. Bland kriminella finns det de som hävdar att Zeke är ansvarig för så många som 10 mord. Varför skriver man då en bok om en person som har begått alla dessa brott? Därför att Johan ledde det första invandrargänget i Sverige: Gringos. Därför att han började sin kriminella bana vid sju års ålder i Syrien genom att stjäla skor som folk hade tagit av sig i moskén, för att sedan snabbt springa iväg och sälja dem. Därför att han under 30 år av grov kriminalitet har haft en unik insyn i den mest våldsamma delen av den organiserade brottsligheten i Sverige

Kommentarer
Postat av: anny

Låna den på biblioteket!

Jag kollar sällan på efter tio, och efter dina recensioner känns det inte som jag vill göra det heller :)

2010-11-09 @ 11:46:56
URL: http://aaanny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0