To do day

Idag har jag haft en fixar dag. Gud så skönt det kommer att kännas ikväll. Jag har redan nu dammsugit, torkat golv, skåpluckor och ytor. Försökt städat fläckten, men det gick inge bra så jag kastade den och Kalle(bovärden) kom med en ny fräsch! Jag har kopplat isär avloppet till handfatet på toaletten och gjort rent. Städat kattlåda, soffan och håller just nu på att tvätta massor och åter massor med kläder, kuddar och allt annat som är gjort av tyg. Nu är det bara disken kvar men det är pyttelite. Så jag känner mig redan rätt lugn. Men jag känner nästan för att sätta upp julgardiner och julpyssla om lägenheten lite, men det är tok mycket för tidigt va?! Jag lyssnar på Tove Styrke och hennes nya skiva är såå bra! Klicka på hennes namn så kommer ni till min spellista med henne på Spotify!

Jag har även sökt lite jobb som kontaktperson och ledsagare, hon trodde hon hade en eller två som skulle kunna passa mig! Wiihoo! Har sökt jobb inom resursens vikarielista på kommunen inom allt utom barnomsorg och äldreomsorg.
Angivit mitt lägenhetsnummer till skattemyndigheten, man ska tydligen räkna ut det själv, det var därför jag inte hittade det.

Snart kommer Marion och vi ska ut och gå en sväng, skönt för Baltazar som bara har fått varit ut på kisspaus. Det är svinit kallt.
Snygga jag, ser helt trött och nyvaken ut och håret är ett enda ruffs.

Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

ska du flytta till solna kvinna? de tänker jag inte tillåta. vi var hos svärfar igår kväll annars hade vi ju setts. kom förbi en annan dag. saknar dig jättemycket. jo, jag vill också börja julpynta!!! men jag läre väl vänta några veckor. kram puss

2010-11-17 @ 15:04:46
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0