Klassfest 25 september

Linda och jag träffades hemma hos mig innan. Johanna och Nina kom en stund innan vi skulle gå. Egentligen skulle vi gå till Linda C´s mamma men det hann vi inte. Tiden sprang iväg och klockan var 10 i sju, vi traskade iväg till Tranan.
Snygga Linda hemma hos mig!

Bilder från Tranan




Johanna & Sofia

Diskuterade en massa. Jag pratade med Fredrik och Glenn om politik och Sverige Demokraterna. De tycker(om jag uppfattade det rätt) att svenskar tycker/röstar väldigt kortsiktigt och egoistiskt. De var väldigt insatta i politiken, både svensk och USA. Jag älskar människor som är kunniga så att jag får mer info. Tänk om jag skulle ha träffat dom före valet, hade jag gjort ett annat val?! Glenn sa att jag var socialistisk, Fredrik sa att det var positivt.

Jag pratade även om polisen i denna stad, som ni som läser bloggen vet att jag inte har mycket till övers för. Men nu kanske det finns hopp. En i våran klass har gått och blitt polis och jobbar nu i Bollnäs. Jag ogillar ju polisen, Ida min bordskamrat sa till honom att hon hatar poliser.. haha så nu vet ni, jag är inte värst och elakast:). Han verkar iallafall vettig men skyller såklart på för lite resurser, vilket jag kan förstå, men ändå...


Johanna & Veronika


Underbart trevliga Linda och Anderas!


Mina tjejer!


Jag i grönt kvällen till ära:)!

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Såg ut som att ni hade kul på Tranan i alla fall :)

2010-09-27 @ 19:37:54
URL: http://malinkalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0