LCFH update

Ja som ni vet så är jag förvånad över denna diet. Men jag borde ju börja vänja mig nu tycker man. Det jag ska berätta nu är en av flera helt vardaglig händelser som jag upptäcker dagelidax. Jag har ju badat flera dagar i rad nu och i söndags när jag satte mig i badet kände jag att jag var smalare för mina lår tog inte i sidorna på badkaret överhuvudtaget! Fattar ni hur stort detta är för mig? Nä jag tror inte ni kan göra det. Jag tror heller inte att om någon sagt till mig att om 2 månader kommer du sitta smalare i badkaret så skulle jag inte reagerat för jag tänkte inte på att mina lår en gång tagit i där överhuvudtaget. Jag märker hela tiden att det är en skillnad men jag får fundera länge vad det är som är annorlunda haha.. jag är så så jäkla van min tjocka kropp liksom.

Jag var även på badhuset häromdagen och kände mig då "smal" för första gången i mitt liv. Ni kan ju tänka er hur smal jag kommer känna mig om 20 kg haha.. Jag är så lycklig och glad att jag provade denna och rekommenderar alla tjockisar och smala människor denna underbara diet!

Jag har även bytt ut 70% chokladen mot 85-86%ig..

Kommentarer
Postat av: Fia

Hejji! Va cool din sida har blivit nu :) Hade lite tid över på lunschen så då tittade jag förbi lite här! Hoppas du mår bra och ha en fiin dag idag! Kramsssss

2010-09-01 @ 13:25:06
Postat av: Nina

Hej vännen!



Du är grym Hanna =)



Men jag tycker inte riktigt om din nya design... man blir lite yr av den... Sorry!



Kram Kram

2010-09-01 @ 13:55:00
Postat av: Johanna

Det är du värd!! Jag är så glad att du mår bra och efter alla medicin böcker man plöjt igenom så känner jag mig lugnare i hjärtat när jag vet att du slipper sjukdomar i leder, hjärta, blodkärl osv. Man är ju lite arbetsskadad och oroar sig för en massa sjukdomar ;) Mår mina vänner bra mår jag bra =) PUSS Ps. du läre fixa textfärgen så man ser vad folk skriver!

2010-09-01 @ 18:41:31
Postat av: Linda Gårdarv

Jag tänkte passa på att göra lite reklam för att det ev. kommer att starta en s.k. fatcamp på Gotland 2011. För dem som inte klarar av viktnedgång på egen hand. Något liknande Biggest losers, men självklart mycket seriösare. Där kommer man även lära sig att laga god och hälsosam lågkolhydratkost. Klienterna kommer även få tillgång till en personligtränare, mindfulness, stresshantering och man kommer få jobba med sin självkänsla och mycket mer… Klienterna kommer att bo på gården 1-3 veckor sen kommer man få fortsatt coachning per mail och telefon.

2010-10-11 @ 21:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0