LCHF frågor?

Jag tänkte ha min första och enda frågestund:). Det verkar som att många har dragits till min blogg efter att jag började på LCHF dieten och det är ju jätteroligt utifall jag kan inspirera någon att testa eller hjälpa till att puscha någon genom min blogg. Jag är ganska öppen med det mesta som händer i mitt liv(eller iallafall i viss mån) på bloggen. Så därför tog jag enkelt beslutet att även blogga om min diet. Vissa tycker att det är tufft och starkt gjort, säkert i och med att jag visar upp min inte så smala kropp för hela världen att beskåda.

Men för att vara ärlig så har jag aldrig dragit mig för att åka till stranden eller badhuset på grund av min storlek. Jag är inte en sån människa som går och mår dålig av att vara tjock. Jag har varit det hela mitt liv och har liksom inte upplevt något annat:). Kanske därför jag tar det med ro. Men min underbara vän Johanna har informerat mig att tjocka människor får mycket mer sjukdomar och problem när de blir äldre så nu var det dax att ta tag i fläsket.

Så ni läsare som läser min blogg på grund av dieten.. Har ni några frågor? Fråga mig vad som helst om dieten eller mina frukostar eller mitt ikke motionerande eller något annat som jag har utelämnat från bloggen tidigare. Svarar imorgon eller när jag fått tillräckligt med frågor haha..
PS. jag uppger inte vad jag vägde från början i bloggen därför att jag inte vill lämna ut det:). ds

Kommentarer
Postat av: Marion

Nja, jag vet inte.. Får nog fundera på det där med hundägande ett tag :)



Ok, men då tar vi en dejt på onsdag tycker jag. Slutar som sagt 14,30 så kan ju komma till dig då så får vi se var det bär av :) Kul!

2010-09-20 @ 19:49:46
Postat av: MalinKalin

Vad kul med fler läsare :) Hur många har du nu per dag då ungefär?

2010-09-20 @ 20:08:54
URL: http://malinkalin.blogg.se/
Postat av: Linda Larsson

Jag är stolt över dig min vän =)

2010-09-20 @ 20:57:13
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag började läsa din blogg för någon dag sen och du har verkligen inspirerat mig i att också ta tag i min vikt nu! Det känns skönt att du skriver ut att du ibland fuskar, tycker att alla andra bloggar om dieter är så himla strikta hela tiden och det får det svårt för mig att kunna tro att jag själv skulle klara det. Därför är det skönt att höra att du ibland fuskar också. Jag tänkte fråga om du har nå bra frukosttips? och hur du motionerar :)

2010-09-20 @ 21:47:11
Postat av: Wille

Grattis till ett bra val:-) Jag har tjatat för många om LCHF men det bästa är när man får upptäcka det positiva själv. Lycka till och strunta i om du faller ifrån ibland. Livet är långt och att stressa blir bara onödigt.

2010-09-21 @ 09:45:35
Postat av: Wille

Grattis till ett bra val:-) Jag har tjatat för många om LCHF men det bästa är när man får upptäcka det positiva själv. Lycka till och strunta i om du faller ifrån ibland. Livet är långt och att stressa blir bara onödigt.

2010-09-21 @ 09:46:03
Postat av: Ulrika Tillheden

Hur gjorde du med motion i början?

2010-09-21 @ 11:35:23
URL: http://dominatingbabydoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0