Run Hanna run

Fy fan jag skulle aldrig springa om det inte vore för bloggen. Det är så sjukt jobbigt, men ändå så sjukt skönt när man är färdig. Som att ha varit på gymmet, samma känsla av duktighet. Idag gick det dessutom riktigt bra, men jag förstår inte hur jag ska orka springa två varv(det är mitt mål). Just nu springer jag ett halvt varv och går resten. Jag har inte så lång tid på mig heller eftersom det snart blir snö. Men nu har jag hurtat 3 gånger sedan vi vägde och mätte sist, hoppas det visar sig på siffrorna annars är det ju ingen idé.

Här får ni lite svettiga härliga bilder..

Kommentarer
Postat av: Hanna

Häääärligt! Jag vill också springa igen!

Får gött vänta några månader, tur att skorna också väntar =)

2010-09-15 @ 11:54:23
Postat av: Marion

Fan vad bra du är! Jag vill också springa, men jag är så lat, så det blir nog inget. Hade ett program jag gick på förr, men jag glömde visst bort hur det skulle vara för jag sprang för mycket och gick för lite, så jag höll ju på att dö. Typ. Så då tyckte jag det var så tråkigt så jag provade inte mer.



Här kommer det ju vara livsfarligt att springa på vintern, dom varken sandar eller saltar, plus att dom inte fattar att trycka undan plogvallarna så man får hoppa upp på dom om det råkar komma två bilar, för alla tre ryms inte... Och efter byvägen ska man inte prata om, där packas allt ihop till glasis... FY!

2010-09-15 @ 14:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0