Till Mamma (och pappa om du kikar in här)

Tjoho!
Vi har inte riktigt börjat sakna er ännu. Hörde att V saknade L och N men vi hoppas det går över. Vi kommer allt som oftast vara inne på Skype på kvällarna så kika in där ni med, Johan kan hjälpa dig! Nils var jättetrött ikväll så Linda och han gick upp för att spela finns i sjön och sedan sova.
Det är så fint här mamma, du skulle verkligen ha följt med oss! Nästa gång kan vi åka allesammans och sola och bada och äta. För det är typ det vi gör.

Imorgon ska vi på utflykt till INCA. De har marknad varje torsdag och jag var ju där en torsdag för ca 7 år sedan haha.. spännande ska det bli. Vi har inte bränt oss så mycket, Linda är lite röd på ryggen men inge farligt.

Hur går det med mina älsklingar? Katten Johanna? Baltazar?? Dom saknar väll mig till tusen kan jag tro:P!

Nu ska jag kila upp till rummet och umgås och kanske äta en glass..


Kommentarer
Postat av: Johanna

Ååh vad härligt det låter! Jag är sjuk =( Värdelöst! Men jag har ju katten som sällskap iaf =) Snart kommer Helena hit och pluggar, får se hur mycket jag orkar vara med... Hon är helt galen i katter!! eller sorter som hon kallar dom haha!! hon är knäpp! Katten trivs jätte bra. Ligger på sina favorit ställen och sover och på kvällen myser hon med andree i sängen, och hoppar upp till honom så fort han vaknar igen =) Måste erkänna en sak... Var på dollar igår och höll ett paket med mjukmatspåsar i handen. Men jag la tillbaka dom igen, Duktig va?!

KRAMAR

2010-09-30 @ 07:19:03
Postat av: Johanna

Oj då! Sorten råkade få lite ost /Helena

2010-09-30 @ 10:39:58
Postat av: Mellisaurus-[rex]

Mmmmm glass :D

2010-09-30 @ 11:14:57
URL: http://mellisaur.blogg.se/
Postat av: lovisa

söt kisse i headern:D

2010-09-30 @ 11:34:17
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej på dig du! Balthazar trivs som fisken i vattnet hos oss... han saknar sin leksak men vi ska köpa en ny imorgon, ha det gott.Jag förstår att ni smaskar i er en maassa gott, njut... mamma

2010-09-30 @ 19:28:53
URL: http://lindamjonsson.blogg.se/
Postat av: MalinKalin

Tycker det ser ut som att du har börjat bli brun redan jag :P

2010-09-30 @ 19:42:23
URL: http://malinkalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0