Torsdag update

Ops vad jag har snöat in på dieten nu på bloggen. Men jag märker att fler och fler av er läsare kanske läser bloggen just av den anledningen, så då passar jag på:).

Men nu ska jag skriva lite om mitt övriga liv hade jag tänkt. PartyLite försäljningen går skitbra! Roligt att ni är så många intresserade. Nu har jag uppdaterat och tagit bort de 11 artiklar jag sålt från blogg försäljningen. Jag ber om ursäkt till er som har mailat om produkter som redan är sålda.

Imorse var vi ute och cyklade 4 Kilometer. Jag älskar att cykla, speciellt på morgonen när det bara är vi ute och B får vara lös hela tiden.

Senare idag ska jag skicka iväg lite ansökningar, ta en lång promenad, köpa en sele till B, köpa plastpåsar och kolla på IDOL.

Nu ska jag cykla iväg och hämta ett paket med telefon saker. En skyddsplast eftersom jag numera har en "tryck på skärmen" mobil. Har även köpt en bil laddare vilket var helt meningslöst eftersom det fanns en sån med till min telefon. Får lägga ut den på Bollnäs Torget eller Blocket kanske. Sen har jag iallafall köpt en kamera, två dator väskor, en grej som man ska ha under datorn och massa telefon grejer till min syster och bror.

Inga kort blir bra idag..

Kommentarer
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

jamen precis, låter ju skitgott! :D

2010-09-16 @ 14:42:39
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Marion

Kunde inte kommentera Efterlyst-inlägget, så jag kommenterar här..



Tänkte också på det när jag såg programmet, dom måste tro att vi är helskumma.. Men så kallas vi ju "idioternas stad" också..



Killen jag skrev om på bloggen heter Jocke Rönnberg, född 1987 :/

2010-09-16 @ 21:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0