5 april

Jag mår kasst, som alltid de första dagarna varje månad. Jag undrar om det beror på ekonomin som inte alls är på topp. Nu har jag insett hur fattig jag är liksom haha..

Seg i kroppen och hjärnan typ kokar. Har pluggat hela långa dagen och det gick bra iallafall. Sen åkte jag till badhuset men min dejt hade förträngt mig så jag satt där och väntade men åkte istället hem. Tog en prommis med Baltazar och kastade lite pipflaska. Nu ligger jag här på sängen och orkar inte hämta tv dosan. Johan borde komma inom en timme så ska vi omformatera denna lilldator. Får se om Fejjan blir bannlyst hemma efter det eller om jag ska smutsa ner lillen igen. Just nu säger den hela jävla tiden att minnet snart är fullt.

Har ingen energi överhuvudtaget. Jag är döö sugen på hallonsaft, eller egentligen vilket saft som helst. Min hals känns öm så vattnet smakar inte bra på något vis. Te är jag dö less på efter säkert 5 koppar idag. Känns som att jag kan somna sittandes mitt i skrivandet. För mycket att tänka på kanske..

Jag vill ha en bebis.. kolla så söt!

Kommentarer
Postat av: Malin

Gah vilken hemsk bild på mig! Men åhh så söt min lillstrumpa är stolt hehe.

Krya på dig, hoppas du slipper bli sjuk!

(7e maj upplyste Erica mig om Scrapbooking mässa i Gävle. Kanske super ointressant för dig, men ändå?)



Det är ett mål för mig att försöka komma dit! (:



KRAM

2011-04-06 @ 07:57:08
URL: http://lilldjupas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0