Det kliar i fingrarna

När jag gör om bloggen så blir jag mer sugen på att blogga. Frågan är vad jag nu ska skriva om. Har liksom inget speciellt ämne. Jag har tänkt på en sak här på bloggen. När jag skriver om sånt som är nära mig och personligt så är ni väldigt några som säger något. Men när jag skriver om något tv program eller person i radio eller något annat ytligt då hackar och kommenterar ni. Hur kommer det sig? Är det mer intressant att läsa om sånt jag tycker illa om än sånt som är känsligt? Eller är jag för rak och skriver för personligt så ni inte vågar säga något?! Jag vet inte hur ni fungerar men jag uppskattar personer som ger av sig som person på alla olika sätt. Men jag vet ju i dagsläget att vi inte alls är lika så jag får la bara acceptera.

Nu har jag varit och lämnat tillbaka Nilla i Växbo, blev en tur till mamma och pappa. Vi pratade utbyggnation av den inglasade altanen igen. Hoppas dom kommer till skott någon gång så vi få ett soldäck till slutet av sommaren. Nu ska jag ta och diska och plocka lite innan det är Big Brother klockan 21 sharp.

Åkte en sväng med Sofia tidigare idag också.. mysigt att hon är hemma!

Kommentarer
Postat av: Malin

Kan du inte skriva lite mer om LCHF, lite recept och kanske skriva vad du äter? du inspirerar mig så himla mycket, kram! <3

2011-04-17 @ 22:15:44
Postat av: Malin

Jag tror att det är så att man inte riktigt "vågar" kommentera på personliga inlägg. Eller så kanske man inte riktigt vet vad man ska skriva. Så kan jag känna. Kommer ett inlägg om en dag i växbo, som är precis lika intressant att läsa, har man liksom inget att tillföra. Man kan skriva "vad mysigt du verkar haft det" Men det kan kännas lite uppenbart. Säger du att du haft det, varför ska jag upprepa det?

Inte menat att man inte vill läsa de inläggen,jag själv tycker de är mera intressanta, eftersom jag aldrig ser något på tv, och oftast inte vet vad det handlar om, haha.

Men det är nog lättare att kommentera om det är ett ämne som rör upp känslor ja..

Jag gillar din blogg precis som den är. Härlig mix av vardag och allvarliga saker! (:

KRAM

2011-04-18 @ 07:01:31
URL: http://lilldjupas.blogg.se/
Postat av: Malin

och btw så är den nya vårdesignen underbar! Man blir alldeles glad! (;

2011-04-18 @ 07:02:40
URL: http://lilldjupas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0