JOBB..

Idag är mitt mission att skaffa mig ett jobb. Hur gör man? Jag har glömt bort. Jag har googlat runt lite och hittat lite nyttigheter.

"Inställning
Det mest här i livet är möjligt. Allt hänger på vad du har för inställning till saker och ting. Du ska hela tiden ha känslan av att jobbet kommer att dyka upp. Vara helt övertygad om det, sätt dig in i känslan av ett jobb, se det framför dig, tveka aldrig. Även fast det är motigt ibland så har du hela tiden målbilden, att du snart kommer att få ett jobb, i huvudet. 

Du är vad du har tänkt på. Din tankeverksamhet formar din personlighet. Har du många negativa tankar om att du inte klarar av saker och inte kommer att hitta ett jobb. Då är du dömd att misslyckas.
"
Bild lånad från google

Jag känner mig som den där snubben. Jag är en perfekt formad pusselbit men jag har inte hittat mina "grannbitar". Det känns som att jag är ute och svävar och som att jag har varit det lite för länge nu. Jag ska leta nogrannare och på andra ställen kanske?! Fråga människor jag känner och verkligen anstränga mig för att få ett jobb som är intressant.

De jobb jag sökt på senaste tiden är behandlingspersonal på hem för nysvenskar, hotellreseptionist, mataffär och ett skribent jobb. Hotell har alltid varit en dröm för mig, jag vill ge bra service och jag har ju suttit på en hotellbokning så jag har ju lite erfarenhet. Behandlingshem känns som ett intressant och givande jobb där jag kan utvecklas mycket och ge mycket av mina kunskaper och mig själv. Mataffärer är ju mitt andra hem, även där är service ett ledord. Skribent/Krönikör har jag sökt för att jag älskar att skriva och för att jag tidigare blev tillfrågad om ett sånt jobb genom bloggen, men avstod den gången.

Kommentarer
Postat av: jennie

Hej!

Jag började med Lchf för en vecka sen och satt och kollade lite efter recept nu, och så hittade jag hit. :) Gillar din blogg!

Och just det här inlägget är lite kul för jag tänker jämt att människor är som pusselbitar och att jag samlar på pusselbitar som jag försöker bygga ihop till ett pussel. :)

Och så började jag läsa "The secret" idag. Så jag har tänkt på den där meningen "Du är vad du tänker" hela dagen :)



Hoppas allt är bra!

2011-04-26 @ 22:24:16
URL: http://mistlar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0