To day it´s gonna be the day?!?

Så jäkla typisk när jag känner mig som en slashas då är det dax att le och *klick* så var jag dokumenterad. Jag undrar hur det blev idag egentligen, Baltazar var ju med och han är ju min stora glädje. Vi får se när det är klart helt enkelt.

Jag träffade på en som läser min blogg häromdagen på affär´n! Så kul! Jag blev verkligen pass och jätte jätte glad. Hon sa bara snälla saker och hon hade blitt motiverad av min blogg. Förstå vad stort. Det är ju min dröm att människor ska kunna känna igen sig lite och bli peppade. Men när jag sitter här hemma och knopar ihop allt till bloggen så är det ofta svårt att förstå att så många för mig okända människor läser bloggen.

Ni får ju liksom massa info om mig(mitt eget val) och mitt liv precis som jag får på de bloggar jag läser. Men jag vet absolut ingenting som ni inte skriver i kommentarerna.

Jag känner att jag har blitt lite opersonligare när fler började läsa den. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag ska fundera på det och återkommer kanske i ämnet en annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0