Idag är det en kamp..

Shit vad jag ångrar mina inlägg om hur lätt min diet är just idag. Jag är konstant sugen på olika saker. Det är sånna konstiga saker ni vet som jag inte ens brukade äta förr i tiden. Oboy, fiskpinnar, hamburgare med kött, limpmacka och mycket mycket mer. Men jag är även sugen på allt godis som någonsin har tillverkas skulle jag tro. Mest sånna ljus rosa runda sura och saltlakrits sånna runda som finns på Videohallen. Å gud så gott det skulle vara. Men det skulle även fungera bra med blå flaskor, kladdkaka, bullar, Portello, Magnum glass, Ben and Jerry glass, Kakdeg, sockerkakssmet, Brago doppade i kaffe, Mjölkchoklad, vitlöksbaguetter, varma mackor, Bilar, Munk, polka grisar och allt annat socker.

Dagen har rent ut sagt varit för djävlig, MEN inte ett enda sockerkorn har passerat mina läppar. Imorse åt jag fil(jag vet att det inte är optimalt för LCHF men det är det för mig) med Knäckebröds smulor. Lunch blev bacon med två ägg, en skvätt grädde och persilja.

Är så glad att jag inte har något sockrigt här hemma överhuvudtaget, annars skulle det åkt in i min mage idag.

Idag känner jag mig svag för frestelser. Jag har rent strösocker, jag känner ju människor som har det i sitt te eller kaffe. Så denna lilla vetskap gör att min hjärna detaljerat beskriver hur jag (jo jag ser i bilder) slänger ihop en kladdkakesmet och shoppar in i ugnen OCH hur första, andra tuggan är för het för att känna någon smak men jag äter det ändå. Hur tredje fjärde tuggan är sååå jävla goda! Hur mycket mera om inte allt bara skopas in i min "sockersugande kropp".. Hjärnan är inte så klok att den visar hur degigt jag kommer att må efteråt och hur lätt det är att "äta det sista" imorgonbitti till frukost eftersom hjärnan säger "jag kommer ju ändå äta den senare så kan lika gärna göra det nu". Det måste jag med mitt minne och sunda förnuft påpeka för hjärnan så att den förstår att detta är en jävligt dålig idé..

Min middag på släktträffen, gudomligt gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0