Mår dåligt..

Vettefan vad som är fel egentligen. Ont i magen och är så sjukt trött. Jag somnar i princip vart som helst. Om jag sätter mig i soffan så somnar jag inom 5 minuter. Det känns som att jag ätit sömnpiller eller något. Jag kan nästan inte hålla mig vaken. Jag har ont i typ hela kroppen, ryggen, magen, benen och axlarna. Jag orkar nästan inte gå upp för alla trappor som jag gör dagarna i ända. Känns som att min kropp är slutkörd vid 27 års ålder, kul!

Jag mår illa och är så jävla trött på att må dåligt. Det har varit såhär ganska länge nu. Jag äter och får ont och om jag inte äter så får jag ont. Först trodde jag att jag skulle få ett sånt anfall som jag hade i Spanien och har haft någon gång här hemma också. Men det blir liksom aldrig så starkt utan det känns som att det ligger latent på något vis hela tiden. Nära och kära tror att det är för att jag "stressar runt" så mycket. Men jag känner inte att jag gör det riktigt, kanske kan slappa lite mera. Igår låg jag i sängen klockan 22. Skönt, men jag var ändå sjukt trött imorse.

Ikväll blir det Tranan med tjejerna, lite motsägelsefullt kanske ni tycker. Men vad ska jag göra då, ligga hemma och vänta? Nej, livet fortsätter och jag hoppas att allt försvinner så fort som möjligt.

Kommentarer
Postat av: JJonsson

Din kropp genomgår en enorm förändring, och det är nog väldigt påfrestande för den. Kom också ihåg att det är superviktigt att mentala biten också hänger med på vad som händer!



Höll alla de som ger dig energi extra nära såna här dagar :)

2011-08-03 @ 20:14:39
URL: http://jjonsson.shapemeup.se
Postat av: Anna J

Hej!

Jag har själv oxå gått ner ca 35 kg, och behöver numera...ivarjefall ett tag till, ta järntabletter. Jag ttog prover på vårdcentralen, då jag jämt var trött, och då upptäckte de att jag saknade tillräckligt med järn. Vet 17 hur det gått till, då jag äter väldigt mycket saker med järn i, men tydligen inte tillräckligt:/ Och det här med att du har ont i magen, kan vara gallsten... då det e vanligt när man gått ner såå mycket som vi gjort. Men det kan man kolla upp oxå, för det gör sjukt ont.Hade samma symtom som du verkar ha...Tänkte bara tipsa dig lite:)

2011-08-04 @ 10:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0