Mjukis dag

Nils och jag har myst runt i myskläder och ätit massor med glass. Han fick vara hemma från skolan idag eftersom han hade feber. Vi mös framför tvn och kikade på film. Nils slappade lite i sängen med min fina misse..

Men vi var ändå ute och åkte bil, vilket vi älskar. Sen var vi och handlade mat också. Jag älskar att handla, synd att det är så dyrt. Idag köpte vi toapapper för 95 kornor, fatta va onödigt. Sen kattsand 120 kr och kattmat 55 kr. Skit tråkiga utgifter. Men jag gillar ändå själva handlingen. Nu har jag en frys full med kyckling, lax och broccoli. Glass finns det också, fy tusan, vi köpte den för att Nils ville ha men så kom vi ju inte hit något mer så nu ska den ligga där och fresta mig. Hmmp får väll bevisa att jag klarar av att ha god gräddig smarrig glass i frysen då.. eller så åker det i soporna. Hellre soporna än in i min kropp i alla fall.


När jag kom hem från Växbo så var jag helt glad och pigg men Baltazar var helt slut och är fortfarande. Så jag la mig i ett bad och smsa alla viktiga personer i mitt liv som jag vill hitta på någonting med i veckan. Så nu har jag lite planer och är helt lugn i kroppen. Ska strax ut på en kort kvällsprommis med fina Baltazar.

Baltazar fick massor med nya leksaker idag..

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, vad härligt att man fick ett sms igår då! ;)

Vad mysigt ni ser ut att ha haft det, Kram!

2011-08-30 @ 03:53:35
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0