En stund i min hjärna..

Fredag, vad ska jag göra? Veckorna bara försvinner från mig. Är inte klar med nått till julen. Vill ha mer tid! Mindre jobb. Mer jobb. Nä jag borde vara nöjd.

Idag har varit en katastrof mat dag. Ätit fel med hallon och några nötter två gånger(frukost & lunch). Middag blev jordnötssmör och ett äpple och 1 lite vatten. Najs! Mätt är jag iallafall, underligt.

Tror att jag ska åka en sväng ikväll. Lovat att hjälpa till med en Julaktion. Ångrar mig lite nu. Vill helst inte kliva upp ur soffan och den varma filten. Ska bli snökaos också, klass två varning. Det var det när jag bodde hos Linnea i Solna och jag ville bestämt åka till IKEA "Meen vafan vi kan ju inte sitta instängda här hela tiin heller?!". Vi åkte och det snöade men vi kom fram och shoppade massa och åt massa och kom sedan hem. Nu började jag tänka på Linnea också. Denna låten är Linnea för mig.. Den svenska Björnstammen! Jag gillar att åka bil när det är lite kaos hur som helst. Jag älskar typ alltid att åka bil! Om jag inte åker med någon som kör dåligt. Då går jag hellre. Finns så många idioter. När jag mår lite dåligt eller är trött så skulle jag (om jag inte hade mina gränser) kunna råka köra in i någon idiot som är seg eller ivägen. Jag kan verkligen bli galen på bilister. Dock är jag mycket bättre sedan i somras då jag jobbade som boendestödjare. Då lärde jag mig att köra 30 på Gärdet, inte tuta på bilar som inte följer trafikreglerna(& japps jag veeet att det inte är okej att tuta enligt reglerna, men det skiter jag i), köra 90 hela vägen till Kilafors och massa andra grejer bara för att jag hade kunder med mig i bilen och för att jag åkte en märkt(Bollnäs Kommun) bil. Jag är ju en perfekt bilförare!! Haha nu kommer jag åka i diket ikväll bara för att jag skriver så.

Imorgon ska jag baka/laga/göra chokladtryfflar i olika smaker. Vill ni ha recepten? Mint, hallon och kanske saffran blire.

Idol final ikväll hörde jag. Jag tycker ingen av de som är kvar ska vinna. Jag tycker inte att någon som har varit med iår skulle vinna heller. Känns inte Idol mycket sämre nu? Sen är jag sjukt trött på Laleh från "Så mycket bättre". Orkar inte höra något som hon sjunger, knäpper av radion till och med om jag ligger i soffan kliver jag upp och stänger av. Åhh apprå på Idol, jag fattar inte grejen med Darin, ni vet han lilla killen från flera år sedan. Gash, han finns med på ett Allsång på Skansen program som jag såg häromdagen. Döhe vem fan gillar honom liksom? 

Ops jag insåg just att jag haft telefonen på ljudlös hela dagen. Sorry alla ni som inte fått några svar av mig idag. Dock kollade jag nu för att jag hörde att den kurra, mamma ringde. Hade fått ett sms från Ellos, mitt paket är här! Wiiihoo.. jag som har väntat hela dagen men inte hört nått. Ska nog ta mig ut ändå, måste ju ändå hämta paketet.

Ja det här var väll det som rörde sig i mitt huvud för stunden.


Kommentarer
Postat av: Elin

Du måste äta mer :( Annars kommer kroppen börja kräva en massa onyttigt om den blir för trött! Ha en bra helg!

2011-12-09 @ 20:37:16
URL: http://elinvictorin.blogg.se/
Postat av: Malin

På fredag kan du få skjutsa mig till Gävle klockan 07.00..

Ska vara på skolan 08.30!

2011-12-10 @ 08:04:41
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0