Hej

Fy skjutton vilken dag. Jag tror att jag har blitt matförgiftad. Dagen började kanon, vaknade ju på jobbet. Vi var glada och donade(fan va svårt när jag inte vill/kan skriva vad vi gör på jobbet). Skit samma, jag frös som en galning i typ 1,5 timme. Sen svettades jag i 1 timme. Hade hela tiden lite ont i magen. Men när jag började svettas blev det så jäkla mycket värre. Men det blev lunch och sen gav jag upp. Ringde och donade för att bli avbytt, då hade jag alltså mått illa sen kvart i nio på morgonen och 1 var jag hemma.

Tidigt trodde jag att det var en magkatarr grej, som jag har haft förut ni vet. Men denna var liksom annorlunda och den går liksom över på iaf 2-3 timmar.

Väl hemma kräktes jag massor och sen la jag mig i ett hett bad. Sen sov jag två timmar i soffan. Pratade med Johan tidigare och han hade också mått dåligt idag och haft ont i magen. Vi åt ju samma sak igår, så det kanske var det?! Men jag åt massa annat igår också, mintchoklad och valnötter kanske lite för mycket. Min magen är sjukt känslig, jag blir ju alltid dålig när jag åker utomlands tex. Utom de sista gångerna då jag ätit LCHF då har det funkat bra. Det svåraste nu är ju att börja äta igen. Jag har ätit ett ägg imorse, ett äpple och lite fil nu på kvällen. Hade köpt fel fil också, en jävla Långfil. Skit slemmigt! Buhu..

Snälla underbara Malin kom hit med två äpplen till mig! Underbar Johan erbjöd sig att gå ut med min underbara vovve. Underbara Johanna har skickat jättefina sms till mig så jag har blitt lite glad i allt skit iaf. Min fina syster har fixat och donat och kollat läget med mig. & Underbara Underbara Emma har gett mig världens finaste paket via posten idag! Tusen tack för att ni är ni!

Nu mår jag hyffsat! vill inte röra mig för mycket bara. Ser fräschast ut va??


Just det jag har glömt berätta för er att i "Kina paketet" var det måttband som jag ska tävla ut här på bloggen hade jag tänkt! Bra va?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har hört typ 20 st i Bollnäs som kräks osv så det är väl nåt som går nu...

2011-12-08 @ 08:26:02
Postat av: Marion

Håller med föregående talare, många på jobbet som har ont i magen och det luktar konstigt i korridorerna och på toaletterna. Typ magsjuka.



Skitäckligt känner jag då jag har världens bacillskräck när det kommer till sånt där...



Hoppas att det "bara" var matförgiftning! Kebaber kan vara farliga :S

2011-12-09 @ 03:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0