Lördag

Har haft en underbar dag med min fina mamma och syskonbarn. Shoppat lite julklappar åt mina djur och lekt ute i snön med min fina hund. Åt kebabtallrik och några godisar men inga munkar. Fick ingen silverstjärna idag inte. Allt har känts så bra idag, krafterna och humöret är tillbaka. Har beställt lite grejer från Ellos också som jag tänkte visa er imorgon. Har beställt från HM också men de tar ju en evighet på sig att skicka hem grejerna. Bonprix kommer nog också att få in en beställning ikväll eller imorgon.

Imorgon har jag massa roliga saker att pyssla med. Slå in julklappar! Pyssla om lägenheten! Köpa någon julklapp som saknas?! Leka massor med Baltazar i snön som han älskar! Göra chokladtryfflar?! Ja bara göra sånna saker som får mig att må bra.

vad tyckte ni om Så mycket bättre ikväll? Jag älskade Lena PH! Hon verkar verkligen så rolig och lättsam! Otroligt mycket goo och proffsighet också. Kråkan var inte bra med han killen tyckte jag. Å Laleh sjäng väll bara samma mening typ 3 gånger? Tomas Ledin var också hel härlig! Martin var lite rolig! Han bjuder verkligen på sig själv! Hon andra tjejen får jag inget grepp om, tycker att allt hon gör låter likadant.

Just det, MINA TRADERA aktioner går ut imorgon på förmiddagen om det är nått ni vill ha. Skit skumt denna gång bjöd typ ingen på kläderna och förut har de varit som tokiga på dom. Ändå är detta bra kläder som jag egentligen hade tänkt att behålla så dom är ju inte sämre liksom. Skumt var ordet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0