Maat

Äntligen har jag fått middag på bordet.

Köttbullar, svamp och en sallad med grekdressing. Såå gott!

Jag struntade i att städa, får ta det imorgon kväll. Jag kommer att vara ledig varenda kväll denna vecka! Skönt! Jobbar dock alla dagar utom onsdag istället. Och onsdagen orkar jag inte en tänka på ännu. Baltazar har hållt på med sin aktiveringsboll i snart en timme. En timme är max. Ibland lägger han sig dock och kollar på bollen, typ som att bollen ska rulla ut godisarna av sig själv haha.. Har köpt en ny aktiverings leksak till honom i julklapp. Det är bra att ha dom gånger jag inte har tid att träna honom så mycket som jag vill. Nu är alla julklappar inslagna och fina. Har några kvar att köpa och några måste jag invänta leverans av som jag redan har beställt. Vad gör man om sakerna inte hinner komma före jul? Ger ett presentkort och skriver vad de ska få?! Jag har nämligen aldrig varit ute i såhär sen tid förut.

Hörreni som brukar kolla på tv4 nyheterna. har det verkligen varit reklam mitti nyheterna förr i tiden? Jag kollar nu fram till reklamen och klickar sedan bort för att jag blir så irriterad. Nu ska jag stänga av denna och dona lite medans jag kollar på Beck måste ligga i sängen innan klockan 12.

Kommentarer
Postat av: lina

Gud vad skönt att ha en hund som verkligen får aktivitet till fullo av "godisbollar". Vi har provat flera olika men vår hund får ut allt på max 4 min och är inte det minsta trött :p

2011-12-16 @ 00:22:56
URL: http://olinao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0