Natten

Det är då jag trivs som allra bäst! Har jag sagt att jag älskar att vara ledig? när jag jobbar. Nu har jag haft alldeles perfekt många timmar för mig själv. Baltazar och jag har haft egen tid tillsammans. Vi har gått runt sjön, lekt i snön, blitt arg på aktiverings bollen och bara myst i soffan. Sen har jag även städat, badat, plockat in all tvätt, kollat på tv, surfat, slagit in julklappar och ätit sjukt mycket.

Nu ligger jag på spikmattan och mår så jävla bra. Skönt! Imorgon har jag dessutom en sovmorgon eller rent av en sovdag. Jag älskar att ligga i sängen och bara slippa gå upp ibland. Hoppas jag känner så imorgon så att jag inte vaknar rastlös nu när jag vilat hela kvällen också.

Imorgon ska jag gå på Apoteket och köpta den bästa deon ever, skicka ett paket och kanske köpa de två sista juklapparna. Jag är mest nöjd med mormor & morfars julklapp. Skulle ha visat den men det är någon släkting som är här inne och då kanske dom skvallrar. Ni får kanske se efter julafton om ni har tur så att jag kommer ihåg att knäppa kort.

Sista jobb passet före jul imorgon också. Blir ledig jätte många dagar. På torsdag flyttar vi nog till mamma och pappa, djuren och jag. Mysigt med kaffe doft och att höra röster på morgonen när man vaknar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0