Tisdag

Det känns som att det är fredag kväll. Ledigheten gör mig seg och lat. Jag har klickat runt lite på internet och insett att jag ska unna mig att köpa "mjuka fötter" eller "baby foot" som det också kallas. Dyrt men kanske värt det, vi får se. Synd att man inte får hem det förrän i mitten av januari. Jag vill ju ha allt fort.

Har varit rätt duktig och inte shoppat så mycket till mig själv den senaste tiden, förutom kläder då. Men idag köpte jag två ljus på ICA. Doftar så gott och är lite juliga.
Åhh just det, kläderna. Den svarta klänningen sitter som ett smäck, lyckliga jag. Ska nog ha den på juldagen då jag möjligtvis ska ut och skaka lite rumpa med mina vänner. Den röda klänningen sitter, ja den sitter, jag får på mig den och den är inte för tajt. Det är storlek 42/44 vilket är lite litet för mig kanske. Men det fanns ju för fan inget annat rött. Så den ska jag ha på julafton med ett par bruna strumpbyxor eller nå.
Den dimlila polon och den aprikosa tröjan åkte tillbaka. Den första var stickig som fan och den andra var för liten trots att jag tog en storlek större, ibland funkar det bara inte haha..

Jackan var perfekt! Jag älskar den! Jag blir lite elektrisk men det får funka. Jag älskar luvan, muddarna, kragen och allt!! Perfekt för mig just nu skulle jag vilja säga! Musen avbeställde jag för att jag råkade köpa en på en affär eftersom denna var restad.

Kommentarer
Postat av: Linda

Sv. Vet inte riktigt, har bara pratat med Udden om det och hon skulle inte ut. :P Vilka är ni och vart ska ni? :)

2011-12-20 @ 21:33:56
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: MalinKalin

Sv: Tack :) Det var skitkul på julfesten!



Jag tyckte också att det kändes som fredag i dag :P

Säkert bara för att jag vill att det ska vara fredag så jag får åka hem till Edsbyn ;)

2011-12-20 @ 22:46:22
URL: http://malinkalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0