Vill du vara tjock eller vill du bli smal?

Anonym om Inspirerad & frustrerad:
fast det är väl inte så enkelt som "vill du vara tjock eller smal?" Om det vore så enkelt så skulle du väl gå ner hela tiden? Du själv går ju upp något kilo ibland just för att det är ganska enkelt att falla för olika frestelser :) Missförstå mig inte, jag är sjukt imponerad över hur mycket du har gått ner! :) Riktigt bra gjort :)
IP:

Men det är väll klart som faan att det inte är så lätt! Då skulle väll ingenting vara ett problem. Då skulle jag ju inte varit tjock från första början. Jag tror att alla som är tjocka har någon typ av "ät störning". Det betyder alltså en störning med Hur man äter eller Vad man äter. Någonting fungerar ju uppenbarligen inte som det ska göra. Och att bryta det mönstret och beteendet är väldigt väldigt svårt. Men inlägget var "bara" en titt in i min hjärna under en upprörd minut. Det är inte så att jag tycker att det är dåliga människor bakom dessa beslut, tvärtom. De försöker, om man inte försöker så kan man aldrig lyckas.

Som jag skriver i inlägget så är det min mardröm att gå upp i vikt igen. Och det är det som peppar mig att återigen skärpa mig. Jag menar inte att det är kanoners och superlätt alla gånger men det är den absolut lättaste diet jag någonsin har provat. Jag mår bra, jag är mätt och jag är inte så sugen på saker hela tiden. Jag är en människa som ofta vill att alla ska tycka som mig i vissa frågor. När jag verkligen upplevt hur bra eller dåligt någonting är. Men sen som jag skrev så förstår jag att samma sak inte funkar för alla människor. Om jag tex behövde gå ner 7 kilo så skulle jag nog inte gå på LCHF utan bara äta lite mindre. Men när man ska ändra om hela sin matsituation så är LCHF det som funkar bäst för mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Och du gör det bra, jag menade inget illa med min kommentar. Jag uppfattade dina ord som "Det är bara att göra om man vill bli smal" Och så enkelt är det ju inte....men som sagt, du skrev inlägget när du var upprörd, och jag uppfattade dig uppenbarligen fel. Fortsätt med det du gör, för det funkar bra för din kropp.

2011-12-07 @ 12:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0