Smörjor..

Jag vet att det var några som funderade över mina cremer förut när jag skrev eller pratade om dom. Så nu får ni en genomgång av de jag använder och vad jag tycker.
Beauty iseree - Intensives cellulite gel
Info på tuben: Detta är en intensivt vårdande gel som hjälper till att förbättra figuren. Den innovativa formulan med extrakt från kastanj, glycerin och koffein i kombination med att gelen masseras in hjälper huden att frigöra sig från slaggprodukter. Huden blir märkbart fastare. Den verkar uppfräschande, drar snabbt in i huden och kladdar inte. Massera in morgon och kväll vid svåra besvär och eller 1 gång om dagen vid lättare besvär.
Jag tycker: Den luktar lite underligt men jag upplever att den förbättrar huden på låren. Den kladdar inte och dras snabbt in i huden. Huden blir len efter användningen.
Kostnad: under 100 kronor på Lidl.

Perfect Body - Tight Tummy
Info på tuden: Uppstramande gelé som ger spänst åt slapp hud på magen. Massera in med cirkulära rörelser varje morgon och kväll.
Jag tycker: Cremen är kletig och man måste verkligen tvätta händerna efter att man smörjt in sig. Det tar ganska lång tid innan smörjan gått in i huden vilket gör att kläderna ibland blir lite kladdig på grund av att jag inte har tid att sitta och vänta. Det finns små vita prickar i cremen som är svåra att ha sönder mot en fluffig mage som min. Jag kommer nog inte att köpa den igen på grund av att den kostar för mycket för en liten tub. Jag kan inte riktigt säga om den är bra eller dålig men det känns som att den fungerar för magen känns fastare nu.
Kostnad: 129 kronor på Oriflame.
Perfect Body - Stretch Repair
Info på tuben: Ingen info på svenska så jag gör en liten översättning. Tar bort synligheten i bristningarna. Formar huden och ökar flexibiliteten. Smörj på varje dag på skadade områden så som mage, armar, bröst och höfter.
Jag tycker: Jag använde denna i 6 dagar i streck och märkte skillnad. Bristningarna blir ljusare och mindre synliga. Jag spar resten av denna till sommaren, för just nu är det ingen som ser min mage så mycket.
Kostnad: 159 kronor på Oriflame.

MIN FAVORIT

Perfect Body - Anti-Cellulite gel
Info på flaskan:
Slimmande anti-cellulitgel med särskilda ämnen för att ge en fastare kroppsform. Massera dagligen med cirkelrörelser över problemområden såsom lår, höfter och stuss.
Jag tycker: Denna är helt underbar. Det känns som att huden kyls fin, det känns som att smörja in sig med heatlotion. Doftar gott! Jag är hel nöjd och jag har inte direkt några resultat på hur den fungerar. Men den känns väldigt bra. Känns som att den påverkar magen så att den dra ihop sig fortare. den är lite kladdig så man får vänta en stund innan den gått in i huden, det är det enda minuset.
Kostnad: typ 100 kronor på Oriflame.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0