Heeej!

Äntligen! Tänk vilken blogg människa jag är. 1 dag utan internet och jag går bananas. Jag har inte kunnat svara på mina mail. Jag har inte kunnat blogga och inte heller läst någon blogg. Jag är ett internet freak uti fingerspetsarna.

Men om jag ska vara riktigt ärlig så är det nog bra att ni inte har kunnat följt mig de sista två dagarna för jag har inte varit någon rolig typ. Jag är sjukt, förkyld och jag fungerar inte då. Jag blir sur för minsta lilla och gnäller nå ohyggligt mycket. Jag kan få massa gjort men blir inte nöjd med någonting alls. Skolan har jag varit förfärlig i så klasskamraterna lär ju undra vad jag är för en jäkla typ. Men jag orkar ingenting när jag blir krasslig. Hjärnan stänger liksom av.

Idag tänkte jag hoppa av skolan, förstår ni hur sinnessjukt. Jag var så fruktansvärt trött på våran uppgift och allt lall lall och ludd ludd. Jag är så glad att jag var tyst och inte började gaffla om avhopp efter 8 dagar haha..
Jag är en strukturerad person som gillar ordning och reda och ogillar halvdanna saker. Men nästa vecka ska jag ta allt med en klack spark! Vet ni att jag fick MVG på min första inlämningsuppgift förra veckan?! Jävligt duktigt heller hur?

Imorgon ska jag vattna Johannas blommor som säkert dött och det mina vänner är min enda uppgift för dagen, är det inte underbart så säg!

Såhär känner jag mig ikväll efter kaos i skolan idag, ny utbildning på ett jobb ikväll och ett besök hos min käre bror som fyller år idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0