Hej ni söta som läser!

Idag mår jag som jag förtjänar. Jag var piggelin imorse och var ute i den 26 gradiga kylan med Baltazar i ca 40 minuter. Jag åkte till skolan och gjorde klart Lindas och mitt "uppdrag" och min broschyr, men sen började jag få ont i huvudet. Vi åt tacos i matsalen och efteråt kändes det som att mitt huvud skulle sprängas och jag började må illa. Så jag bestämde mig för att åka hem. Väl hemma la jag mig i ett långt hett bad och sen rullade jag in mig i en filt och värmde upp kroppen. Mådde lite bättre så jag bestämde mig för att träffa personen jag är kontaktperson till och vi åt middag på stan. Nu kom jag precis hem efter promenaden med Ballen och det känns som att jag borde bädda ner mig i sängen och stanna där.

Sen fick jag en kommentar idag om att det står i min header att jag tycker att LCHF är en underbar livstil men att jag inte lever efter den. Jag kan hålla med, det har varit mycket fuffens med intaget den senaste tiden så mitt beslut att nu är det nog blev ännu starkare. Så nu är det inget jävla socker framöver. Jag anser att jag lever LCHF eftersom jag äter den maten hela tiden och tänker LCHF liksom, när jag äter annat ser jag det som undantag. Dock ska inte undantagen vara så ofta som nu, men jag ångrar inget.

Så det är alltså framåt vi tänker nu och jag vill bara bli fri denna jävla socker huvudvärk och illamående så att jag kan fungera. Vägning på tisdag också, spännande!! Jag tror vågen kommer att visa mellan plus 3 kilo och minus 3 kilo. Men allvarligt talat så tror jag den visar 0, ingen förändring. Vad tror ni??

This is me this morning..
Ser ni vad korta ben jag har haha..

Kommentarer
Postat av: Emma J

ja tror den ligger på minus ;)

2011-02-24 @ 19:49:08
Postat av: MalinKalin

Hoppas det blir minus :)

Kul att kameran och ditt linne matchade :P

2011-02-24 @ 19:56:41
URL: http://malinkalin.blogg.se/
Postat av: Emma J

va smal du ser ut föresten hanna!! kul :D

2011-02-24 @ 21:46:20
Postat av: zeynep

Du borde vara jävligt stolt över dig !!Du har ju gått ner massor,ibland måste man unna sig annars går det inte och leva .

2011-02-24 @ 22:37:53
Postat av: sanna

bra inställning, jag tycker oxå du ska skippa det där jäkla sockret nu, man mår inte bra av det varken psykiskt eller fysiskt.

2011-02-26 @ 12:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0