My night..

Jag fick en super mysig kväll hemma hos Malin och Niklas. Fick god plocksallad och jättemysigt sällskap! De är nog väldigt tajta i sin umgänges krets men man känner sig alltid välkommen hos Malin. Jag trivs där och jag är nog lite kär i deras lilla bebis hihi.. Så söt och fin!

Vi spelade Taboo och mitt lag vann! Jag älskar att spela spel. Snart blire en spelkväll hemma hos mig, det ska jag anordna!

Vid 22 åkte jag och Ballen till Gärdet och hälsade på Linnea, stod ute och pratade i mer än en timme. Jag är helt nerkyld nu och sitter här i sängen med två täcken och filtar omkring mig. Stackars Linnea måste ju fryst halv ihjäl för hon hade ju bara tunna kläder och klänning. Jag älskar verkligen Linnea, hon är så rolig. Vet ni vad hon har utsatt sin pappa för? Hahaha jag skrattade så jag nästan kissade på mig.. Okej först så blötte hon händerna och sen gick hon bakom honom och lät som att hon nös och så skvätte hon vattnet i nacken på honom.. Haha.. Han blev GALEN! alltså det är sååå Linnea!

Sen gjorde hon något ännu värre utan att ens veta om det.. Ok, hon gick in på datorn där hennes pappa var inloggad på sin facebook. Där skriver hon "Sitter på toan!". Sen går hon och är lite lurig och han frågar, Men Linnea vad har du nu gjort??? Har du gjort nått med datorn?. Han kollar datorn och hittar inget fel. Hon tänkte att han måste ha missat det, men det finns ingenstarns det är borta..
Men så klickar de runt och kommer in på någon Bokklubb/cirkel som han är med i där de berättar om de historiska husen här i Bollnäs typ. Han är intresserad av det och det är en väldigt seriös klubb som skriver typ "1879 var detta huset...". Haha DÄR har Linneas lilla bus blitt publicerat! Det står ¤¤¤¤ Skoglund sitter på toan!
Linneas stackars pappa blir totalt galen och det funkar inte heller att radera haha.. det kommer upp någon text att det inte är giltligt.. Jag dör av skratt! Linnea är det mest påhittiga och roligaste människan jag någonsin känt!
Hennes stackars pappa får frågan "Men är du sjuk?" Hur är det?..
Till slut fick dom ändå bort det men några människor hann dock läsa det..

Jag älskar bus, iallafall när någon annan är det utsatta haha!

Nu ska jag försöka sova.. 5 timmar och 47 minuter tills jag ska upp..

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag är så glad att du kom hit, både du o Baltazar (: Du är en sådan himla härlig tjej! Jamie uppskattade också att någon orkade kånka runt på henne hela tiden, hehe.. Skrattade som tusan åt den där Linnea, fast jag har absolut noll koll på vem det är eller nå, vilket Bus! hahaha. Skönt att det gick bra att åka fram o tillbaka till sthlm. Hoppas vi ses snart. Kram

2011-02-13 @ 23:05:20
URL: http://lilldjupas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0