Tjockelitjock

Oj vad bloggen är mossig just nu. Jag tycker lite synd om er som inte får läsa nått intressant. Jag har läst de senaste inläggen och det var inge kul alls. Kul är det dock att ni är många som är med och tävlar i februaritävlningen

Men vi fortsätter med deppet som hör ihop med rubriken! Jag känner mig så tjock. Jag fattar inte varför, det var flera år sedan jag var så lätt som jag är nu. Men ändå känns det inte. Jag vill väga mig precis hela tiden och får typ panik i hjärnan när jag inser att vågen kan stå på samma siffror som sista januari. Då vet jag fan inte vad jag gör. Men nu är det bara två veckor och 6 dagar kvar haha.. 1 mars the day i dream about!!!

Jag funderar om jag ska engagera mig och knäppa kort på all mat igen så jag vet den 1 mars om det var rätt eller inte liksom. Jag vet ju att dieten funkar så varför kan jag inte bara lita på det nu? Jag är hjärntvättad av vågen och total fixerad vid siffror. Kanske ska prova att mäta magen i alla fall så jag får lite koll. Måste köpa ett måttband.

Min fina outfit på kvällsprommisen..

Kommentarer
Postat av: Lina

Haha tusen frågor! :D Ja, min bror bor i en stuga i Norrlandsporten och jag är gammal klasskompis till Linda B så du och jag träffades på en födelsedagsfest hos henne förra våren :) Råkade halka in på din blogg och jag älskar din energi och jäklar anamma, så jag blev kvar! :)

Men jag vet inte att jag är med och tävlar i något..

2011-02-09 @ 23:46:24
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Lina

Och jag bor i Bollnäs ;)

2011-02-09 @ 23:47:01
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha. Det är inte lätt alla gånger. Jag var den enda som var nykter den kvällen, så det kan nog kanske vara en förklaring till varför jag minns lite tydligare ;)

2011-02-09 @ 23:52:15
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Kattis

Alltså, nu har jag varit inne här några gånger och varje gång tänker jag samma sak. Du måste verkligen byta färg när du länkar till nåt. För det går knappt (jag menar det verkligen) att läsa vad som står i den tokrosa färgen mot den grådassiga bakgrunden.

Tänk på det.

2011-02-09 @ 23:59:55
URL: http://creepit.bloggpatsen.se
Postat av: Kattis

Ett tillägg: Byt förslagsvis den grådassiga färgen. Jag såg just att det knappt går att se bloggadresserna, som står i babyblått, i kommentarsfältet heller.

2011-02-10 @ 00:01:19
URL: http://creepit.bloggpatsen.se
Postat av: Annie

Hej hanna ! läste din blogg mkt förut när jag körde lchf . fick dock så ont i magen att jag gav upp men nu tar jag nya tag. dock med lite mindre fett. går kanon. hållt på i 6 dagar och vågen går neråt !!!!! Är så glad ! köpt fler böcker om lchf nu och bara älskar denna diet. gud vad fin du är ! det syns ju verkligen vad du gått ner ! Härligt tjejen ! Kram Annie

2011-02-10 @ 08:28:34
URL: http://johansson-annie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0