Tjurigast i stan

Det passade mig för ca en timme sedan. Jag var sur för att jag måste diska själv och gå ut med hunden. Sen orkar jag inte heller laga mat eller duscha eller ens kliva upp ur soffan.
PLUS att jag vill äta godis! Vad fan är det för fel på mig? Vad är det jag inte förstår liksom. Jag är sjukt inställd för att kämpa för minus 30 kilo men ändå VILL jag äta godis. Det går ju inte alls ihop.

Trött är jag också och ögonen svider. En ny bil vill jag ha, helst imorgon, är döless på att pumpa det där jävla läckande däcket. Pumpat det Två gånger bara idag. Sen är jag tjurig för att jag måste vara ute hela dagen imorgon i skolan. Jag är inte en ute människa på vintern. Hatar kyla och snön just nu.

Men som sagt det var för en timme sedan, nu har jag pratat med underbara Helena och blitt glad igen. Så nu är hunden bajsad, mailen svarad och ugnen påsatt. Så nu är det bara disk, dusch, koll efter bil eller däck, fixa banken, gos med Baltazar, laga maten, plus att jag ska bli motiverad att få MVG och vara glad på skolskiten imorgon kvar.

Kommentarer
Postat av: joanna- Att leva med Aspergers syndrom!

Tänkte bara tipsa om att du kan vara med och tävla om ett fint armband från våga i min blogg (lottar ut 3 st), klicka här för att komma direkt till tävlingen:)'

Skynda dig i morgon dras en vinnare:)

http://domkallarmighannes.blogspot.com/2011/02/tavla-om-ett-armband-fran-vaga.html

2011-02-13 @ 20:35:05
URL: http://domkallarmighannes.blogspot.com/
Postat av: sanna

hahaha vad härligt att du övervann ditt dåliga humör, men så är du ju envisheten själv. Godis är bara en massa socker och skit som du mår dåligt av och som stannar upp ditt annars utmärkta viktras så SKIPPA det. miss you

2011-02-14 @ 15:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0