Böcker..

Jag shoppade några böcker för ett tag sedan! Jag har varit trött på att läsa ett tag. Har liksom inte orkat börja på en bok med 300-400 sidor så därför köpte jag lite lättlästa roliga böcker!
Denna har jag läst ut! Lite tragisk men lättläst bok om Bingos erövringar och hur han har tagit sig fram i karriären. Rekommenderas till alla!

Den här boken bekräftar bilden jag hade av Andreas från IDOL. Jag får uppfattningen av att han tror att han är lite bättre än alla andra och det är med hjälp av det han har tagit sig till den karriär han har idag. Otroligt driven och lite trasig person! Han verkar trivas med sitt liv och vara nöjd så jag hoppas det. Jag har inte läst ut denna bok för jag tenderar att inte orka läsa mer än 10 sidor åt gången.. Men snart ska jag ta tag i den igen.

Jag har läst Carolinas förra bok Ego Girl. Hoppas denna bok bjuder på samma lättlästa och enkla upplägg. Tänkte ha denna som en resbok framöver!

Har ni läst någon av dessa böcker? Vad tyckte ni i så fall?

Kommentarer
Postat av: Jannica

Inte läst ngn. Synd Andreas verkade så, jag tkr han är dö snygg. mohaha. Jag älskar sannberättelser. Läste Linda Rosings bok för nått år sen, helt okej. Annars läser jag mest böcker om tragiska händelser.

2011-01-09 @ 14:16:35
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0