Dagens +

Idag går + till alla som har slutat röka och snusa! Det är för mig helt omöjligt att sätta mig in i era tankar. Människor som röker och snusar tycker ju jag är bland de mest egoistiska personerna som finns. Detta på grund av att de utsätter sig för en fara dagelidax och rökare utsätter även alla i sin närhet för denna osundhet.

Jag skrattar och tycker synd om dom som skyller på att de blir såå arg eller deppig eller får huvudvärk om de slutar snusa. Vilket fjant! Tänk om jag skulle gå runt och skylla min sur/seg/trötthet på att jag inte äter socker. Jag skulle aldrig drömma om att ta ut min ilska på vänner eller familj. Det är ett val man gör och kan man inte kontrollera sig så pass så bör man nog gå i terapi.

Rökare skyller dock på att de går upp i vikt om de slutar. Det finns så många olika saker att skylla på. Frågan är om inte kroppen mår bättre av 5 extra kilon än att förgiftas med rök varje kvart?!

Ni som känner mig och ni som läser min blogg borde veta att jag avskyr människor som röker och dom som snusar tycker jag är lite allmänt korkade men det skadar ju i slutändan inte mig personligen eller mina när och kära.

Men nu skulle vi HYLLA! Alla ni som slutat röka och snusa! Det är så otroligt bra gjort! Jag är så glad för eran skull! Håll i detta nu!!!
Å Annika sätt fart nu och sluta med de här tramsigheterna!!


Kommentarer
Postat av: Jannica

Jag började röka när jag var 12 och rökte i 5 år. När min mamma dog sa ja att nu ska ja sluta, så min pappa o farfar stöttade mig massa massa :D. Jag gick upp 20 kg + men nu när jag går ner så kan jag nog säga de va värt de. Mår så mkt bättre nu. NU kan jag vistas bland människor utan att ens bli sugen eller bry mig :D.

2011-01-07 @ 15:43:13
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: Annika m Sky

jaja...jag skaaaa...snart...;)

2011-01-07 @ 16:54:50
URL: http://takidasky.blogg.se/
Postat av: lenawik

det svåraste jag gjort är nog att sluta röka.

men det var värt allt

nu ska jag sluta snusa, kan ju inte vara värre, eller? =)

2011-01-08 @ 21:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0