Jag vill ha det här jobbet!!

Boendepersonal

Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen

Publicerad: 2011-01-05, Annons-ID: 1820015

Barn- och utbidningsförvaltningen söker 
1 boendepersonal till Pannotia HVB, Arbrå BUF 2011-04 
1 boendepersonal till Pannotia HVB, Kilafors BUF 2011-05 

Arbetstid/varaktighet 
Heltid 100 %, tillsvidare 
Schemalagd arbetstid 
Tillträdesdatum snarast efter överenskommelse 

Vid Pannotia HVB bor 17 ensamkommande flyktingbarn/ungdomar (pojkar) i åldrarna 15-18 år fördelat på ett boende i Arbrå och ett i Kilafors. Här bor asylsökande ungdomar samt ungdomar som har fått permanent uppehållstillstånd i Sverige. 

Som boendepersonal på Pannotia följer du ungdomarna i deras vardag och finns med som en resurs och vägledare. Du skall stödja dem i deras utveckling i samarbete med bl.a. skola, föreningsliv och studieförbund samt de tillförordnade gode männen/särskilt förordnade vårdnadshavarna. I personalrollen krävs en grundtrygghet och en empatisk hållning, som gör att du kan vara ett stöd för ungdomarna samt hantera svåra situationer. Arbetet bedrivs utifrån ett lösningsfokuserat synsätt. Boendena har bemanning dygnet runt, vilket innebär sovande jour på arbetsplatsen samt viss beredskap i hemmet. 

Kvalifikationer 
Du skall ha intresse och erfarenhet från integrationsarbete. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom socialt arbete eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig. Mycket god samarbetsförmåga krävs. Vi anser att en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald höjer kvaliteten i verksamheten. Erfarenhet av arbete med flyktingar/invandrare och möten mellan olika kulturer är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Lön 
Månadslön 

Bil/körkort 
Körkort B erfordras


Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Hoppas du får det :)

2011-01-06 @ 16:30:03
URL: http://malinkalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0