Jag ryser..

Jag var inne på Annys blogg häromdagen och hon hade länkat till en bok som heter "Badskumt". I den här boken står det vad som finns i alla produkter som vi använder på vår kropp och ansikte. Jag blir lite halknäpp av att läsa sånt här men jag ändå inte låta bli. Sanna pratar konstant om allt sånt här. Jag lyssnar med ett halvt öra för jag orkar inte bry mig, tragiskt men sant. Det känns som att allt är farligt i världen och jag har svårt att sortera vad jag ska prioritera och lägga mitt fokus på och vad jag kan ta senare eller aldrig. Men när man får informationen så är det otroligt svårt att sedan inte tänka på det.

Vi pratade även om detta på middagen hos Malin för ett tag sedan, hon kör en metod som kallas No-Poo. Man använder olja, vinäger och vatten för att tvätta ansikte och kropp. Hon fuskar dock lite med tvål då och då.

Det är ett viktigt ämne men som jag ändå inte riktigt vet hur jag ska förhålla mig till. Hur gör ni?! Vad använder ni för produkter?

Tjuvläs ett kapitel av "Badskumt"!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej! Jag hittade din blogg via kommentarer hos en annan lchf blogg. Det är det bästa sättet att hitta nya roliga bloggar tycker jag-att kolla vilka som kommenterat! :-)



Jag håller med dig om att prioritering kan vara bra i livet. När en sak är rutin kan ma ta nästa grej. Men nog är det läskigt vad gift vi smörjer på oss badar i... Och jag som har barn! Och du du hund! DOM kan ju inte välja! :-( nä, jag får börja köpa produkter på the body shop eller naturliga på nätet tror jag. Nu fick jag dåligt samvete!



Mvh sara

2011-07-20 @ 15:16:29
URL: http://Lchfdagboken.wordpress.com
Postat av: sanna

Hej! för alla er som inte vill smörja in massa gifter dagligen som sedan lagras i blodet och försvinner ut i blodet och kroppens organ kan jag bara tips om 2 märken som man kan lita på till 100% WELEDA och DR Hauscha från hälsokosten( bla www.bodystore.se för bättre priser), inga gifter och de marknadsförs även på apotek i många lände som tex spanien. Rosenseriens deodorant är oxå bäst i test för naturliga deodoranter utan gifter. Bodyshops produkter är bland dom värsta när det gäller elände och kemikalier trots att dom lyckats ljuga ihop en helt annan image bakom ej testat på djur loggan...

2011-07-22 @ 15:03:22
Postat av: Malin

Som första kommentaren, det är nog lättast att ta en i taget, och när det är rutin börja med nästa! Jag försöker tänka att för miljön i långa loppet kanske det är bra om alla gör något litet än att några gör allt (: Även om no´poo är mer för sig själv kanske.. haha

2011-07-24 @ 14:16:56
URL: http://lilldjupas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0