Nöjd med dagen..

Jag har haft en helt underbar dag! Det har bytts ut all personal på jobbet och dom som kom tillbaka som jag inte har träffat förut var jättetrevliga även dom, skönt. Efter jobbet åkte jag och handla en ny diskplupp, när jag kom hem hittade jag den gamla så typiskt. Jag var inte alls hungrig när jag kom hem så jag tog Ballen och svischade upp till klubben. Tänkte träna lite slalom och busa lite så vi ska bli tajtare ihop. Men när jag kom upp dit så var det banbygge inför tävlingen imorgon kväll. Så i ösregn byggde vi två banor och snackade lite skit. Sen satt jag på en trapp och hade social träning med Ballen, bara ligga och inte bry sig är inte hans starkaste sida när det händer en massa skoj runt i kring.

Hem och åt den supergoda salladen och duscha. Satt i soffan i 30 minuter och blev sjukt rastlös. Jag såg den blå himlen men tänkte att jag måste passa på att göra någon nytta. Jag bytte sängkläder till ljudet av Allsång på Skansen och sen gick vi ut. Vi hade inget direkt mål, bara vara ute och umgås, jag och Baltazar alltså. Vi kom till grannhuset där vi träffade grannen med sin underbara pudel Cookie. Vi stod där och pratade bort säkert 45 minuter innan vi gick vidare ut på Långnäs och lekte med bollen och träna ligg, kom, sitt, stanna, kom, ligg, stanna... Jag är så nöjd med allt idag. Baltazar har överträffat sig själv idag! Jag måste lita mer på honom och ge honom utrymme, han är ju världens snällaste vovve. Gav honom massor med tid idag eftersom han åker till mamma och pappa imorgon IGEN eftersom jag kommer att vara borta konstant till klockan halv fem på torsdag. Men han har det superbra där hemma, bara det att jag inte får träffa honom en dag.



För första gången i hela mitt liv(skulle jag tro) så har jag haft en tröja på mig utan linne under som pressar in all skit på min kropp. Hur jag än spänner ut magen(sista bilden) och pressar ihop den(mitten bilden) så ser jag ändå inte lika tjock ut som för ett år sedan.. Wiiihoooo!!

Kommentarer
Postat av: anna

skönt med trevliga kollegor :)

2011-07-19 @ 23:16:17
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Sara

Du ser verkligen frisk och fin ut! :-) härligt att läsa om all din energi! Lchf biverkning i dess bästa form? :-)



Mvh Sara

2011-07-20 @ 15:18:57
URL: http://Lchfdagboken.wordpress.com
Postat av: Marion

Vad skönt att få se resultat så! :D Jag är så glad för din skull!



Vad otäckt att börja fundera vad det är man gör sig "ren" med... Har inte vågat läsa!



Vad kul att höra att du trivs med dina kollegor! :D

2011-07-24 @ 10:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0