Heej!

Nu är jag tillbaka, jag vet inte om ni har märkt att jag har haft fullt upp och varit frånvarande eller om det bara är jag som känner så. Jag har märkt att ni har varit ointresserad eller allämnt trött på mitt tjat och gnat om LCHF och maträtter. Inga kommentarer leder till att jag nog delar med mig mindre av vardagen och livet. Men nu är jag hemma i min underbart lilla lägenhet och här ska jag nu sova framöver, iaf i några dagar. Vi får se vad som sker i slutet av kommande vecka. Känns skönt att Baltazar anpassar sig så sjukt bra i alla situationer och Katten har verkligen njutit av Växbo veckan. Hon har levt på altanen och plattorna, allt för att få ligga i solen.

Vi kommer att göra en kontroll av Johan imorgon och kanske kanske att jag får lägga ut mina före bilder på honom då, om han nu ser smalare ut på efterbilderna haha..

Mamma och pappa tyckte att jag såg smalare ut nu och det känns skumt. Vi får se vad vågen visar på torsdag! Spännande är det dock.

Just nu är jag ganska pigg men ska försöka kypa i säng ganska snart. Helst av allt skulle jag vilja damsuga och fixa nu innan jag sover men det känns inte så snäll gentemot grannarna. Så jag får hoppa upp och göra det imorgon. Till och med min lilla sjö känns bra just nu. It´s good to be back!


Kommentarer
Postat av: Anna

kul att du är tillbaka! :) ja lite mkt lchf har det nog varit ;)

2011-06-06 @ 11:02:30
Postat av: Helena - ny

Jag tycker däremot inte alls att det är mycket LCHF, du har fått mig att börja med detta. Så detta är min 2:a dag :) haha. Men det är roligt att du blandar allt möjligt som livet har att erbjuda också. Men sluta inte med LCHF-blogget, det är skoj!

2011-06-06 @ 11:23:44
Postat av: Emma

Tack för tipset om tatzikin! Testade att göra det och det var ju supergott!!! Mera sånt =)

2011-06-06 @ 20:54:10
URL: http://embra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0