Gonatt min skatt!

Jag älskar min blogg för tillfället! Fingrarna bara pirrar och det känns som att jag har massor att blogg om. Men jag kan ju liksom inte skriva 7 inlägg om LCHF tex. Jag mixar och blandar och när jag kikar tillbaka så ser jag att det har varit mycket om mina djur den senaste tiden. Anna och Sanna uppskattar mina videobloggar, så jag försöker knopa ihop någon sån då och då.. men jag tycker det känns lite underligt att prata för sig själv liksom. Kul när jag ser kommentarerna senare, för då känns det som att vi har en kommunikation. Jag vill ju liksom gärna prata med er. Jag älskar kommentarer och jag älskar hela blogg grejen! Undra om det kan bero på att jag har haft tiden att blogga de senaste timmarna.. haha..

Jag fick Skattebrevet igår. Jag ska betala 5000 kronor. Jag blev först arg men sen bestämde jag mig för att skita i det. Alltså inte skita i att betala utan skita i att lägga fokus på en sån grej. Jag fick istället en massa saker gjort här hemma. SÅ nu är ju allt rent och fint! Jag fokuserade på solen och allt underbart jag har i mitt liv. Vem fan bryr sig egentligen så mycket om 5000 kronor att det är värt att slösa bort 5000 kr PLUS en hel dag på surhet?! Not me anymore.

Nu ska jag krypa ner i sängen med mina underbaringar.. Sov så sött!

Kommentarer
Postat av: Sanna

haha vad härlig du är hanna!=) en bra förebild som visar att man kan välja hur man reagerar på saker och ting=)jag storstädade oxå igår så denna helg ska jag endast ägna åt roliga saker! ps kommer ev hem över påsk då måste vi ses=)

2011-04-01 @ 09:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0