Rix Fm med Gert

Har ni lyssnat på Gerts nattprogram? Ikväll var det helt fantastiskt! Jag är facinerad av alla människor som ringer in där. Vilka problem dom ringer om..

Lena - (de pratade om hennes man som hon sörjer nu 6 år efter att han gått bort för att hon läser en gammal dagbok) Så säger hon: Detta går inte ut i direktsändning va? Gert svarar: Jo Hon säger: Men ojdå vi har ju pratat jättelänge!
Hon säger också: Ja men du och jag kanske kan prata lite efteråt också?!
Mitt förslag är att hon går till en psykolog eller skaffar sig en förståndig vän. Det borde vara lite naturligare än att ringa in på en radiokanal och prata om sitt liv?? Även om det var hemskt att lyssna på, tycker synd om henne.

Daniel - Jag dricker lite för mycket men va fan ska man göra. Gert frågar om han insett att han är alkoholist? Nja Ja jo det vet jag säger han. Gert säger ja min syrra söp ihjäl sig och en vän till mig tog sig i kragen och är nu nykter alkoholist, det är väll dina val. Han säger: Ja det ligger väll på mig...
Mitt förslag är att du skippar kragen och läser Stora Boken 77 gånger!

Åhh jag vill bara lägga mig i och ge tips och råd till dom alla. Gert bara hmmar ju och är lite vrång. Jag vill ha hans jobb!

Kommentarer
Postat av: Daniela

Ny bloggadress! kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0