Tjenare mina kära vänner!

Idag har jag fått värsta glädje kicken och det beror på detta! Fina fina Helena som jag älskar av hela mitt hjärta! Jag är så glad för att jag har mina vänner och jag borde fan inse det oftare.

Skolan gick bra idag, möte med rektorn och allt löstes ganska bra. Sen skulle vi leta fram ett reseförslag till en familj med två barn, 5 år och 8 år. Ska bli skoj att redovisa det på onsdag, jag och Frida hann klart och det känns otroligt skönt. Allt är fixat till imorgon när vi ska ha en "aktivitets dag" för våra övriga klasskamrater. Spännande att se hur dom tar vår dag. Den är ganska tuff och krävande psykiskt.

Borde sätta mig och svara på 41 mail som är svar från turistbyråer runt om i landet, kul men lite mycket. Kanske tar en lång dusch först eller en promenad med Baltazar eller både och. Borde söka jobb och en massa annat också men jag skjuter nog upp det till imorgon i alla fall.. Laga middag borde jag också göra, typ nu.

Jag kommer nog färga håret mörkt väldigt snart, är sjukt trött på att se trött ut och jag tror att det är hårets fel. Jag lyckades till och med gäspa precis när datorn knäppte haha..
Hur många av er gäspade?

Kommentarer
Postat av: Kusin Elina.

Hahaha, jag gjorde det! :) Kram

2011-03-15 @ 18:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0