Tolv hinder!

Ballen och jag klarade tolv hinder idag. Jag blir så glad! Jag är verkligen hur otränad som helst har jag märkt. Orkar inte hänga med i Ballens tempo. Han är så otroligt duktig och jag hur flamsig och klumpig som helst. idag sprang jag på samma sten 3 gånger. Varje gång blev jag livrädd att jag skulle vricka foten, men man har ju så bråttom. Jag hinner inte kolla runt mig liksom. Nilla gick det inte lika bra för och det beror nog tills tor del på mig att jag inte vet hur jag ska styra henne. Hon funkar ju inte lika som Baltazar och då måste ju jag ändra mig också. Det var hur roligt som helst att se att Baltazar kollade upp på mig och "frågade" vart han skulle någonstans.

Någon dag framöver ska vi ta tag i slalomen och det är nog där det spricker för mig. Jag tror inte jag har motivationen och tålamodet att öva öva öva.. Men vi får se. Annika tror att det går bra bara jag börjar. Hon provade Ballen en gång och då fattar han men jag kan inte vara som henne och Helena. Tjejerna har ju för fan tränat i flera år så jag har en nedrans tur att jag har dom med mig i denna uppgift.

Just nu kör vi hinder och tunnlar vilket går finfint! Baltazar har börjat förstå HOPP och GENOM. Även om vi pysslar med annat och jag säger hopp så letar han efter ett hinder och skuttar över så fint. Tunnlarna springer han in i så fort han får chansen. Även den tunneln som är platt som hunden liksom får trycka sig igenom.


Kommentarer
Postat av: JJonsson

Hör du! Börjar bli lite av en hund-blogg det här :)

2011-05-05 @ 22:11:34
URL: http://jjonsson.shapemeup.se
Postat av: Annika

Du ser, 12 hinder idag, då är det ju inte långt kvar till en bana! :)



Och du, Helena är på min sida när det kommer till tävlandet...;) så det är bara att gilla läget, hehe..:D



Tack för hjälpen och sällskapet idag!

kram

2011-05-05 @ 23:02:19
URL: http://takidasky.blogg.se/
Postat av: sanna

hanna gud vad kul att du har börjat träna baltazar!!!=)

2011-05-07 @ 10:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0