Gud va jag önskar att helgen vore 4 dagar minst

Jag hinner ingenting på en helg. Tiden springer bort på sovtimmar, tvtittande och umgänge. Perfekt egentligen men jag är så jävla trött just nu. Orkar knappt tänka och min näsa är igentäppt av snor så jag kan knappt sova iallafall. Jag är ändå glad och mår bra i livet. Känner mig bara lite sämre som människa, tvivlar lite på mig själv när jag är så orkeslös.

Nu ska jag kika på världens bästa tvprogram Rizzoli & Isles! Nyss var vi ute på en kissrunda, jag älskar verkligen hösten! Den friska luften och doften av någonting fräscht!

Min bästa vän i hela världen

Kommentarer
Postat av: Marion

Jag känner igen det med att helgerna springer iväg.. Varannan vecka jobbar jag fre+sön, och då försvinner helgen, och varannan vecka är jag ledig fre-sön, och då ska man försöka städa, tvätta, pyssla med huset, och annat som blivit eftersatt när man arbetat hela veckan..



Har dock "lärt mig" att plocka lite varje dag, och att inte stöka ner så fruktansvärt mycket, så är det lättare att storstäda när det är dags.. Annars känns det ju så fruktansvärt tungt om man ska plocka med massa saker osv, då är man ju slut innan man hunnit till dammsugning osv :P



Fin bild på vovvsen!

2011-10-03 @ 20:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0