Här är jag

Men ja ni har ju lite rätt nu när jag kollar tillbaka på bloggen någon vecka. Tydligen har jag lagt ut färre bilder på mig själv på senaste tiden. Jag vet att jag är värdelös på torsdagsupdateerna men jag tycker ändå att jag lägger ut mycket kort på allt. Dock så har jag förstört min kamera så det kan ju vara det som gör att det är mindre bilder. Ni är några fina människor som påpekat att jag "inte längre lägger ut bilder på mig själv"?! Det tycker jag att jag gör, inte lika ofta kanske men jag gör det ju någon gång i veckan iaf. Någon av er trodde det berodde på att jag börjat gå upp i vikt. Jo det kan nog vara så, att jag har gått upp i vikt alltså, men jag har inte valt att lägga ut färre kort på grund av det. Det beror nog mer på att jag känner mig lite sunkig eftersom jag har varit halvsjuk.

Om jag går upp i vikt eller slutar äta som jag gör så kommer jag nog att skriva om det. Det är bra att ni fantiserar men jag tror nog att jag är för ärlig för att hymla om något sånt. Jag är otroligt taggad på att gå ner 40 kilo nu för då ska mamma give me a surprise! Kul kul!

Här är jag igår kväll..

Kommentarer
Postat av: Olivia

Jag tror på dig, du verkar som en mycket ärlig person, go girl =) kram kram

2011-10-03 @ 14:24:24
Postat av: Marion

Tråkigt att folk ska anmärka på att dom misstänker att du ökat i vikt, vad gör det dom då? Det är väl ditt "val" i så fall..



Kul med bilder på dig, du ser så glad och frisk ut :)

2011-10-03 @ 20:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0