Ny kamera

Fan vad jag förbrukar kameror. Jag tappade ju min grönblå i golvet när vi var ut sist. Sedan dess har jag haft den gamla svarta men den är såå dryg när den inte öppnar sig. Något har kladdat igen den. Nu vill jag ha en ny men det är så svårt att veta. Dock har jag aldrig ångrat ett kamera köp så jag lär släppa tankarna direkt när jag klickat hem en ny även denna gång. Men har ni några bra tips? Vad har ni för kamera? Jag är lite fast för Canon men jag vet egentligen inte varför. Den gröna är en Canon och den har varit hur bra som helst.

Hittat några kandidater..

Lämpligt med en skärm på båda sidor. Snygg färg. Tråkigt att den inte kommer in förrän 2 november, då måste jag vänta.


En vanlig kamera. Verkar finnas de funktioner jag vill ha. Kommer dock att köpa den på Dustinhome där jag får den, en väska och ett minneskort för 890 kronor.


Fiin! Onödigt dyr. Tror att jag köpte den gröna för typ 800-900 kronor. Denna är nog likadan fast lite nyare. Fler MP också men det kvittar.

Kommentarer
Postat av: Marion

Ärligt talat så har jag ingen aning om vad vi har för kamera, men det är en digitalkamera, och jag tror att "linsen" eller vad man kallar det, åker ut.. Men den är svart och grå, lite mindre och platt, och alldeles lagom :) Det är säkert ett år sen jag fotade med den, men ibland får jag nå ryck, och då blir det mycket foton :)

2011-10-24 @ 19:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0